Eğer bu polislere Amerika'da olduğu gibi yetkiler verse bu olay yaşanmazdı silah olduğu anlaşıldığı anda kurşun yağmuruna tutulurdu, asla bir Amerika olamayacağız maalesef. Şimdi bu şerefisize iki üç şovla yakalandı diyerek çöp poşeti giydirmişler halkın gazını alıyorlar güya.

Kadınların polis olması hiç doğru değil. İlla olacaksa da karakollarda masa başı bir iş verilebilir.
Ben bunu dediğimde linç yemiştim terörist ilan edilmiştim ama yok halkımız bizden daha iyi biliyor görüyoruz 22 yılda bizden daha iyi bildikleri şeyi.

Bunlara doğum sebebiyle vatandaşlık veriyoruz. Oysaki hiçbirisi Anadolu'yla alakası olmayan, Irak'tan kaçıp gelen milyonlarca insan. 100 mevzudan 90'ı hep benzer kişilerce yapılıyor. Büyük şehirlerimizde yaşamaya uyum sağlayamayan, illegal işlerin başını çeken ve kolluk kuvvetlerini düşman olarak gören bu insanlarla yaşamak zorunda olmamız ne üzücü.

Eki Görüntüle 85360
Eki Görüntüle 85361
Adam ülkücü yalnız haberin olsun dostum şu konuda bile kendinize pay çıkarmayı başarıyorsunuz sizin yeriniz Zafer partisi ilçe başkanlığı git orada amcalarınla çayını iç şu yaratık katilide yanınıza alın eski ülkücülerden oluşuyorsunuz zaten herkes aslan kesiliyor internette tabii 😃

Ben bunu dediğimde linç yemiştim terörist ilan edilmiştim ama yok halkımız bizden daha iyi biliyor görüyoruz 22 yılda bizden daha iyi bildikleri şeyi.

Ben de linç yedim, 120 kiloyum boksörüm beni yere seremez hiç bir kadın polis dedim, obez yakıştırması yaptı. Durumu anlatacaktım modlar mesajları sildi, forumun her kuralına uyduğum halde. Neyse bunu da silerler belki. Fakat kadın polis olur. Bir arkadaş dedi üst araması ya da aile olaylarında lazım olabilir tabi. Ama her konu da yanında bir erkek polise ihtiyaç duymaları çok sıkıntı. Ben bundan bahsediyorum. Ama yok abi duvara anlatsam bir şekilde anlardı...

Mert, paylaştığınız profil 2019'dan, şahıs 14 yaşındaymış. Ne olursa olsun bu hiçbir şeyi değiştirmez, terörist teröristtir. Milliyetçi kılıfli Ümitcan Uygun da teröristti. İdeolojisi ne olursa olsun teröriste terörist denir. 1978'de PKK diye örgüt kurup on binlerce askeri de ben şehit etmedim. Kuzey Irak merkezli ülkemizde de faaliyet gösteren orgutleri sırf milletin ideolojik görüşüne ters diye görmezden gelmem. Bugün içimizde olduklari bir gerçek, 2022 Istanbul bombalı saldırısını gerçekleştirilenler bugün de kolluk kuvvetlerini sehit ediyor. Irak'dan geldiler bunda bir yanlış yok, TSK binlerce ak-47 ve keleş varyantı topladı gelenlerden (Saddam olayi) ayrıca sirf katil teroriste benzeyen bir cizim paylaştığım icin çizimi nefret söylemi sebebiyle kaldırmışsınız. Katille dalga geçtiğim görseli kaldırmak ne ifade ediyor? Bir caniyi yakışıklı bir Holywood yıldızına mi benzetmeliydim?

@DarthGorsoy Katilin dili, dini, ırkı, düşüncesi ne olursa olsun katil, katildir. Bunun lamı cimi yok. Katile laf edeceğim derken milyonlarca insanı zan altında bırakmanıza müsaade edemeyiz, iyi Sosyaller.

Adam ülkücü yalnız haberin olsun dostum şu konuda bile kendinize pay çıkarmayı başarıyorsunuz sizin yeriniz Zafer partisi ilçe başkanlığı git orada amcalarınla çayını iç şu yaratık katilide yanınıza alın eski ülkücülerden oluşuyorsunuz zaten herkes aslan kesiliyor internette tabii
Ülkücü ve zafer partili değilim. Hiçbir siyasi parti üyeliğim yok. Taksiciyi katleden eleman hakkında konuştuğumuzda da ayni tepkiyi almıştım. Şaşırtmadı :d

Ayrıca ben Ümit Ozdag karsitiyim, kendisi sokak köpeği destekçisi ve sağlık politikalarinda asi karsiti.

Bu arkadaşı içeride çok rahat ettirirler, içerideki ağabeylerim bi merdivenleri yağlasınlar kayar falan şimdi.

Ben de linç yedim, 120 kiloyum boksörüm beni yere seremez hiç bir kadın polis dedim, obez yakıştırması yaptı. Durumu anlatacaktım modlar mesajları sildi, forumun her kuralına uyduğum halde. Neyse bunu da silerler belki. Fakat kadın polis olur. Bir arkadaş dedi üst araması ya da aile olaylarında lazım olabilir tabi. Ama her konu da yanında bir erkek polise ihtiyaç duymaları çok sıkıntı. Ben bundan bahsediyorum. Ama yok abi duvara anlatsam bir şekilde anlardı...
Sizin dediğiniz biraz yanlış anlaşıldı ve sebepsiz linç yediniz. ABD'de yaşanan olaylarda bunun birçok örneğin bulunmakta, ne yazık ki görüyoruz...

Sizin dediğiniz biraz yanlış anlaşıldı ve sebepsiz linç yediniz. ABD'de yaşanan olaylarda bunun birçok örneğin bulunmakta, ne yazık ki görüyoruz...

Abi görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz. Sıkıntı yok. Bu konu yüzünden ikidir mesajlarım siliniyor ve ceza yiyorum. Ama herkes demek istediğimi çok geç olmadan anlayacak umarım...

@DarthGorsoy Katilin dili, dini, ırkı, düşüncesi ne olursa olsun katil, katildir. Bunun lamı cimi yok. Katile laf edeceğim derken milyonlarca insanı zan altında bırakmanıza müsaade edemeyiz, iyi Sosyaller.
Dediğim şeyi açmak gerekirse, teröristi toplum içinde ayırt edemezsin. Dağa çıkanlar nereden çıkıyor, buradan çıkıyor. Biz bunları ayırt edemeden vatandaşlık veriyoruz. Burada kimseyi zan altında bırakmiyorum. Bu Türkiye'de bir sorun bunu herkes biliyor zaten. Çoğu da taşkınlık çıkararak kendini belli ediyor, dogal olarak da büyük şehirlerde uyum sağlayamiyorlar.

Son düzenleme: