Stradi

Başarılı
Yer
Türkiye
Selamlar herkese.

Reddit'te şöyle bir yorum gördüm. Anladığım kadarıyla HDCP yayınını bir capture card (veya Raspberry Pi, vb.) ile okumak için sadece ilk çıkış kanalının HDCP onaylı bir cihaza takılması gerekiyormuş, diğer çıkış kanallarının HDCP destekli olmasına gerek kalmıyormuş. Böylece ikinci çıkışa bağlı olan ürün HDCP ile şifrelenmiş yayını okuyabiliyormuş.

Amacım TV'me ambiyans ışıklandırma eklemek. Yurtdışındaki bir çok HDMI Splitter ürün ek olarak HDCP Stripper veya HDCP Bypass olarak da satılıyor. Türkiye'de böyle bir ürüne rastlamadım, ancak bu Reddit yorumu kafamı kurcaladı.

Piyasadaki HDMI Splitter'lara sahip olan, böyle bir şey deneyen birisi var mıdır acaba? Ya da bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Bu firma bu konuda çok reklam yapıyor. Bir incelemeni öneririm, ben kullanmadım, bilgim yok.

Bu firma bu konuda çok reklam yapıyor. Bir incelemeni öneririm, ben kullanmadım, bilgim yok.
Bu firmayı gördüm ancak amacım kendi çözümümü üretmek. Ayrıca bunların LED kalitesinin çok iyi olmadığı, LED senkronizasyonunun 150-200ms geç geldiği geri kaldığı yönünde bir kaç yorum görmüştüm, ama teşekkür ederim yine de.