Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
2 ekranımda da DVI to VGA olduğu için GPU kafayı yiyor. Monitörleri HDMI'a geçirebilirim ama kartta 1 HDMI var, ona da ana ekran takılı. Kalan 3 DisplayPort'u, HDMI'a çevirmem gerek. Bunun için en ucuzundan adaptör arıyorum. 2 tane alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşini göreceğini düşünüyorum. Daha ucuzları da bulunur bilgisayarcılarda.

Hocam direkt kablo mu almak mantıklı yoksa adaptör mü?
Dijitali dijitale dönüştürmek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum kartı bozan olay dijitali analoga dönüştürmek.

Mevcutta kullanmıyorum. Eskiden bilgisayarcıdan bu tarz bir dönüştürücü alıp kullanmışlığım oldu ve üzmemişti. (En azından 60 Hz bir monitörden görüntü alabilmiştim.)

Ucuz bir ürün arıyorsunuz zaten, bu bütçedekilerin çoğu az çok aynı kalitedir diye düşünüyorum. İçinize sinmediyse başka kablolarda bakabilirsiniz. @Koneko Toujou

Mevcutta kullanmıyorum. Eskiden bilgisayarcıdan bu tarz bir dönüştürücü alıp kullanmışlığım oldu ve üzmemişti. (En azından 60 Hz bir monitörden görüntü alabilmiştim.)

Ucuz bir ürün arıyorsunuz zaten, bu bütçedekilerin çoğu az çok aynı kalitedir diye düşünüyorum. İçinize sinmediyse başka kablolarda bakabilirsiniz. @Koneko Toujou

Alfais adaptör kullanıyorum şu an gayet normal çalışıyor. Ben deneyip denemediğinizi merak etmiştim denemişsiniz. Evde alayım o zaman.

Dark markasının varsa onu alabilirsiniz dark marka VGA TO HDMI kullanıyorum 6 yıl oldu bir kere bile görüntü yırtılması ekran kararması hiç birini yapmadı normalde bu tür kutular 1-2 senede rahmetli olur. Ancak dark 6 yıldır beni yarı yolda bırakmadı.

Dark markasının varsa onu alabilirsiniz Dark marka VGA TO HDMI kullanıyorum 6 yıl oldu bir kere bile görüntü yırtılması ekran kararması hiçbirini yapmadı normalde bu tür kutular 1-2 senede rahmetli olur. Ancak Dark 6 yıldır beni yarı yolda bırakmadı.

Hocam adaptör yerine kablo almayı tercih ettim. Monitörü aldıktan sonra ihtiyacım olursa alacağım.