Merhabalar herkese, genelde tasarım yapmak için bir bilgisayar arıyorum. Bundan önce Macbook Air 2017 kullanıyordum ama artık iyi performans vermemesinden ötürü kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama çok model olduğu için hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. 27 bin bütçe.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 27.000
- İşlemci: Yüksek performans için en az Intel Core i7 veya AMD Ryzen 7 tercih edin. Yeni nesil işlemciler daha iyi performans sunar.Merhabalar herkese, genelde tasarım yapmak için bir bilgisayar arıyorum. Bundan önce Macbook Air 2017 kullanıyordum ama artık iyi performans vermemesinden ötürü kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama çok model olduğu için hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. 27 bin bütçe.
- RAM: Minimum 16 GB RAM. Eğer ağır tasarım programları kullanıyorsanız 32 GB RAM önerilir.
- Ekran Kartı: En az NVIDIA GeForce GTX 1660 veya AMD Radeon RX 5600 seviyesinde bir grafik kartı seçin. Bu, tasarım ve render işlemleriniz için önemlidir.
- Depolama: SSD sürücüsü tercih edin. En az 512 GB SSD, mümkünse 1 TB SSD daha iyi performans sunar.
- Ekran: 15 inç veya daha büyük, IPS panel ve en az 1920x1080 (Full HD) çözünürlüğe sahip bir ekran seçin. Daha iyi renk doğruluğu için sRGB kapsamını %100 veya yakın değerlerde olan modelleri tercih edin.
- Marka ve Model Önerileri:
- Dell XPS 15
- Apple MacBook Pro (M1 veya M2)
- Asus ROG Zephyrus G14
- Lenovo Legion 5
- MSI Creator Series
- Dikkat Edilecek Diğer Özellikler:
- İyi bir pil ömrü
- Klavye konforu (özellikle tasarım için uzun süreli kullanımda)
- Bağlantı noktaları (HDMI, USB-C, Thunderbolt 3, SD kart okuyucu vb.)
Bu adımları takip ederek ihtiyacınıza uygun bir tasarım bilgisayarı seçebilirsiniz. Belirtilen özellikleri göz önünde bulundurarak, bütçeniz dahilinde en iyi performansı alacaksınız.
SemhEngn
Başarılı
MSI MODERN 15 F13MG-098XTR Intel Core i7 1355U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI MODERN 15 F13MG-098XTR Intel Core i7 1355U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
- Makaleler
- 3
- Makaleler
- 1
Fazla takilmayin MSI'a falan 1 tane iyi modeli varsa ona karsilik en az 6 tane ise yaramaz gereksiz pahali kalitesiz modeli var.
MisafirTerliği34
Yetkin
İkinci ele sıcak bakıyorsan ROG Zephyrus G14 Windows tarafında biçilmiş kaftan diyebilirim. Sıfır düşürsen pantone sertifikalı ekrana sahip Asus Zenbook 14 modeli var. Bütçen rahat rahat yeter.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-