Sizce 27.000’e ikinci el 4070 Ti super alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Ti super güçlü kart, aylar öncesinde de sıfırları 35-36 bin ₺ civarında geziyordu. Bence temizse ve iyi bir modelse alınabilir.
Msı Ventus 2x 2.5 yıl garantili.
Ne diyorsunuzTi super güçlü kart, aylar öncesinde de sıfırları 35-36 bin ₺ civarında geziyordu. Bence temizse ve iyi bir modelse alınabilir.
Son düzenleme:
Ricardo Andrade Quaresma
Çalışkan
Alınır ama 2K çıkıp sıfır, 4080i bile zaman zaman geçen bu varken bence düşündürücü;
RT aşırı önem veriyorum, ilerleyen süreç ve ayrıca güç tüketiminden dolayıda. 7800 XTde var zaten elimde memnun değilim.Alınır ama 2K çıkıp sıfır, 4080i bile zaman zaman geçen bu varken bence düşündürücü;
Ricardo Andrade Quaresma
Çalışkan
RT aşırı önem veriyorum, ilerleyen süreç ve ayrıca güç tüketiminden dolayı da. 7800 XT'de var zaten elimde memnun değilim.
Benim önerdiğim kart sıfır ve RT performansıda gayet yeterli duruyor, karar sizin tabii ki.
Ti super güçlü kart, aylar öncesinde de sıfırları 35-36 bin ₺ civarında geziyordu. Bence temizse ve iyi bir modelse alınabilir.
hocalarım dönmedinizMarka model nedir?
@Quezzy sizi düşündüren şey nedir?
- Makaleler
- 62
Marka modelin ne olduğu.
MSI Ventus modellerinin soğutmasının kötü olduğunu duymuştum.
F/p açısındanda bakarsanız ne düşünürsünüz? 1 haftadır geçebileceğim kartları araştırıp duruyordum. 29.000’den pazarlık ile düşürttüm. 2.5 yıl garantili.Marka modelin ne olduğu.
MSI Ventus modellerinin soğutmasının kötü olduğunu duymuştum.
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-