27.000 TL'ye Medion Signium 14 S1 laptop alınır mı?

squex

Başarılı
RTX 4060 bileşenli bir laptopum var fakat ağırlığından dolayı üniversitede kullanması zorluyor. Bu laptopun hafifliği dikkatimi çekti. 1 kg laptop ve 65W Type-C ile çalışıyor. Bu fiyata değer mi?

1080p de 100 120FPS Valorant oynatabiliryormuş. Performans beklentin çok yok ise bence çok güzel bir seçenek.
1 kilo ve 2.8k OLED ekranlı.

1080p de 100 120FPS Valorant oynatabiliryormuş. Performans beklentin çok yok ise bence çok güzel bir seçenek.
1 kilo ve 2.8k OLED ekranlı.
Performans beklentim sıfır. Office uygulamalarını açsın, adobe acrobatı çalıştırsın, gemini ve notebooklmyi açsın bana yeter. Oyun için laptopum var.

Performans beklentim sıfır. Office uygulamalarını açsın, Adobe Acrobat'ı çalıştırsın, Gemini ve notebooklmyi açsın bana yeter. Oyun için laptopum var.

Bence bayağı güzel bir model.
1 kilo ve bildiğimiz telefon adaptörleriyle şarj oluyor gayet mantıklı bir model.

Sizin basit işlerinizde asla üzmez.

512 GB depolama ile geliyor ve sadece bir adet M2 SSD yuvası bulunuyor. Depolama konusunda bir probleminiz yoksa, kağıt üzerinde baya güzel bir cihaz gibi duruyor.

512 GB depolama ile geliyor ve sadece bir adet M2 SSD yuvası bulunuyor. Depolama konusunda bir probleminiz yoksa, kağıt üzerinde baya güzel bir cihaz gibi duruyor.
Oyun yüklemeyeceğim o yüzden depolamayı kaplayacak fazla bir şey olmayacak diye düşünüyorum.

Oyun yüklemeyeceğim o yüzden depolamayı kaplayacak fazla bir şey olmayacak diye düşünüyorum.
Kasa, Tongfang veya Lenovo üretimi gibi duruyor. Depolama konusunda da sıkıntı yoksa tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…