EfoWars

Başarılı
Yer
İstanbul, Türkiye
Aklımda bunlar var ancak daha iyi öneriniz veya seçmem gereken bir monitör varsa söyleyin lütfen. Yan monitör olarak kullanıyorum ama kötü bir şey olmasın.

Ana monitörüm bu:

@BerkayZ87 hocam tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bunlar var ancak daha iyi öneriniz veya seçmem gereken bir monitör varsa söyleyin lütfen. Yan monitör olarak kullanıyorum ama kötü bir şey olmasın.

Ana monitörüm bu:

@BerkayZ87 hocam tavsiyenizi bekliyorum.
27 inç 1080p çok sırıtır tavsiyem ya 24 inç geç ya da 2K.

Hocam ben geçen sene AOC'nin mu modellerinden 24" aldım. Işık sızdırıyordu iade ettim. Ayrıca 27" monitörde 1080p hem sırıtır hem de bazı kişilerde baş dönmesi yapabiliyor.

Öncelikle pivot çok önemli değil çünkü monitör kolu alacağım ve 2K'ya uygun sistemim olmadığı için ve gelecekte de 2K oyun oynamayı düşünmediğim için 1080p alacağım. Tasarım ile alakadar olduğum için büyük monitör önem arz ediyor. Şu anki monitörüm de öyle zaten, sıkıntı çekmiyorum.

@rtx2060, @Philologically, @BerkayZ87

27g4X attıklarından en iyisi. Pivot ve yükseklik ayarı önemli değilse en güncel AOC modeli 27G42e.

Başka bir öneriniz yoksa alacağım hocam. Dediğiniz model 2K ancak.

Son düzenleme:
27g4X'i mi 27G42E'yi mi? İkisi de güzel ama pivot ve yükseklik ayarı önemli değil demişsin, 27G42E'yi alman daha iyi olur. 27G42e 2025 ürünü iken 27g4X 2024 ürünü.

Ama 2025 model 2K hocam 2K'ya para vermek istemiyorum aralarında çözünürlük dışında fark yoksa 2024 modelini alacağım.