1-Click modeli 5070 de bahtsız kalmış. 5070 Ti da 1-click de EX de varken düz 5070 de 1-click incelemesi yok.
Üzeceğini sanmıyorum özellikle bu fiyata

Çok temiz kartlar var benchmark test de anlaşılıyor.
Kardeşim sen Render ile para kazanıyorsun sanırım?
AMD 7900XT mi yoksa Nvidia RTX 3090 mı sence daha iyi performans verir ben de düşünüyorum da bu işlere girmeyi? AMD 250 civarı FPS civarı verirken, RTX 3090 kartı 180 falan veriyor gördüğüm kadarıyla Furmarkta? Sen ne önerirsin ikisi de 25 bin bandında kartlar ama 3090 çok daha eski malum.
Misal şu kart 2Kda çok iyi FPS veriyor.

Son düzenleme:
Kardeşim sen Render ile para kazanıyorsun sanırım?
AMD 7900XT mi yoksa Nvidia RTX 3090 mı sence daha iyi performans verir ben de düşünüyorum da bu işlere girmeyi? AMD 250 civarı FPS civarı verirken, RTX 3090 kartı 180 falan veriyor gördüğüm kadarıyla Furmarkta? Sen ne önerirsin ikisi de 25 bin bandında kartlar ama 3090 çok daha eski malum.
Misal şu kart 2Kda çok iyi FPS veriyor.

Nvidia yazılımla biraz daha güçlendiriliyor AMD’ler ise saf kas gücü olarak Nvidia’dan daha güçlü. Eskiden de böyleydi AMD’nin rezalet yazılımı olduğu için performans sorunları vardı.

Kardeşim sen render ile para kazanıyorsun sanırım?
AMD 7900XT mi yoksa NVIDIA RTX 3090 mı sence daha iyi performans verir ben de düşünüyorum da bu işlere girmeyi? AMD 250 civarı FPS civarı verirken, RTX 3090 kartı 180 falan veriyor gördüğüm kadarıyla FurMark'ta? Sen ne önerirsin ikisi de 25 bin bandında kartlar ama 3090 çok daha eski malum.
Misal şu kart 2K'da çok iyi FPS veriyor.

Evet doğrudur. 7900 XTX, 3090 ile aynı güçte diye biliyorum render da.

Ek olarak CUDA çekirdeği olması çok iyi.