27.999 TL'ye GALAX RTX 5070 1-Click OC 12G alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 777
  • Etiketler Etiketler
    5070 galax
1-Click modeli 5070 de bahtsız kalmış. 5070 Ti da 1-click de EX de varken düz 5070 de 1-click incelemesi yok.
Üzeceğini sanmıyorum özellikle bu fiyata

1-Click modeli 5070 de bahtsız kalmış. 5070 Ti da 1-Click de ex de varken düz 5070 de 1-Click incelemesi yok.
Üzeceğini sanmıyorum özellikle bu fiyata.

Hocam taksitle almayı düşünüyorum peşin fiyatına yapmıyor gaminggen vazgeçtim Amazon'dan ya da vatandan kovalacağım.

Yani iyi düşünün temiz ROG serisi 3090'lar da var. İkinci el ama mantıklı bence. Maksimum 25k fiyatı.
En temizi bile mining yemiş veya içi açılmıştır onun, kaç yıllık kart sonuçta. Ayrıca 25k ya da zor bulunur gördüğüm kadarıyla.

En temizi bile mining yemiş veya içi açılmıştır onun, kaç yıllık kart sonuçta. Ayrıca 25k ya da zor bulunur gördüğüm kadarıyla.

Çok temiz kartlar var benchmark test de anlaşılıyor.

Konuyu gördüğüm iyi oldu uzun zamandır almayı planlıyordum siparişimi veriyorum şimdi
Ben de siparişimi verdim. Umarım soğutmasından memnun kalırım. Siz hangi kasada kullanacaksınız? Ben FSP CMT218B 750w modelini düşünüyorum.

Ben de siparişimi verdim. Umarım soğutmasından memnun kalırım. Siz hangi kasada kullanacaksınız? Ben FSP CMT218B 750w modelini düşünüyorum.
Sistemimi eski kasama topladım. Rampage Reaction kasam.

Çok temiz kartlar var benchmark test de anlaşılıyor.
Kardeşim sen Render ile para kazanıyorsun sanırım?
AMD 7900XT mi yoksa Nvidia RTX 3090 mı sence daha iyi performans verir ben de düşünüyorum da bu işlere girmeyi? AMD 250 civarı FPS civarı verirken, RTX 3090 kartı 180 falan veriyor gördüğüm kadarıyla Furmarkta? Sen ne önerirsin ikisi de 25 bin bandında kartlar ama 3090 çok daha eski malum.
Misal şu kart 2Kda çok iyi FPS veriyor.

Son düzenleme:
Nvidia yazılımla biraz daha güçlendiriliyor AMD’ler ise saf kas gücü olarak Nvidia’dan daha güçlü. Eskiden de böyleydi AMD’nin rezalet yazılımı olduğu için performans sorunları vardı.

Evet doğrudur. 7900 XTX, 3090 ile aynı güçte diye biliyorum render da.

Ek olarak CUDA çekirdeği olması çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…