Honda CRX

Uzman
Yer
Ankara
Sorum başlıktaki gibi. Xbox'tan alacağım ama indirim tarihi Steam ve Epic Games indirim tarihlerine yetişmiyor. Steam'de indirime girme olasılığı var mı? Eğer öyle olursa çok mu fark olur?

Siz diyince baktım da 6 dolar civarındaymış, önceki fiyat en düşük fiyattı. Fiyatını arttırmışlar oyunun ama 6 dolar olacaktır en fazla.

Siz deyince baktım da 6 dolar civarındaymış, önceki fiyat en düşük fiyattı. Fiyatını arttırmışlar oyunun ama 6 dolar olacaktır en fazla.

Zamanında 4 dolara alabilirdim ama Forza Horizon 4 almıştım. Şimdi görünce heveslendim. 2 tane arkadaşımdada olunca oynarım artık. 3 kişi sarar değil mi?

Sorum başlıktaki gibi. Xbox'tan alacağım ama indirim tarihi Steam ve Epic Games indirim tarihlerine yetişmiyor. Steam'de indirime girme olasılığı var mı? Eğer öyle olursa çok mu fark olur?
Alınır. Zaten oyun içi ekleme sistemi olduğu için illa birinin Steam veya Epic games'den oyunu almasına gerek yok beraber oynayabilirsiniz. 270TL'ye değer mi ? Bence kesinlikle.

Alınır. Zaten oyun içi ekleme sistemi olduğu için illa birinin Steam veya Epic Games'den oyunu almasına gerek yok beraber oynayabilirsiniz. 270TL'ye değer mi? Bence kesinlikle.

150 TL'yi riske atıp Steam indirimlerni bekleyeceğim. Hocam bundle fiystları değişmiyor değil mi? Mesela Xbox'ta daha ucuz değil değil mi?

150 TL'yi riske atıp Steam indirimlerni bekleyeceğim. Hocam bundle fiystları değişmiyor değil mi? Mesela Xbox'ta daha ucuz değil değil mi?
Fiyat farkı yok diye biliyorum ama daha sonradan DLC falan alacaksan Steam'den alman daha mantıklı. DLC'ler Steam'de daha sık indirime giriyorlar. Ayrıca oyunu Xbox'tan alıp daha sonra Steam'e alsan bile hesapları eşleyip Xbox'ta olan ilerlemeni Steam'e aktarabiliyorsun.