Beyazıt 5

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi sosyaller;

2-3 Gün sonra ayakkabı satın almayı planlıyorum, günlük kullanım için kullanacağım. Siyah ve beyaz dışında çok absürt renklerde olmazsa sevinirim. Maksimum bütçem 2700-2800 TL daha üzerine çıkamam.

Beğenmiş olduğum birkaç model, sizce nasıl?;

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

2-3 gün sonra ayakkabı satın almayı planlıyorum, günlük kullanım için kullanacağım. Siyah ve beyaz dışında çok absürt renklerde olmazsa sevinirim. Maksimum bütçem 2700-2800 TL daha üzerine çıkamam.

Beğenmiş olduğum birkaç model, sizce nasıl?

Hocam neden Nike sepetimi çaldınız? Şaka bir yana court vision hariç hepsi aynı :D hocam court vision önermem hiç rahat değil.

Hocam neden Nike sepetimi çaldınız? Şaka bir yana court vision hariç hepsi aynı :D hocam court vision önermem hiç rahat değil.
:D Vallahi hocam Court Vision'u sonradan gördüm ekledim, Full Force Low ve Luka 2 Bred nasıldır hocam? Blazer Low alma diyorlar modası geçti falan diyenler var.

:D vallahi hocam court Vision'u sonradan gördüm ekledim.

Aman önermem asla. Bir ara almıştım flodan ayağımı sakat etti(Allah'tan sonradan iade ettim).

Full Force Low ve luka 2 bred nasıldır hocam?

Giyim tarzınızı bilmediğimden bir şey diyemem, ama sportif bir ayakkabı güzel duruyor(denemedim).

Blazer Low alma diyorlar modası geçti falan diyenler var.

Aslında ben ondan değil'de Nike logosu çok büyük diye almakta kararsız kaldım. Sanki gösteriş meraklısı gibi gözükmekten pek hoşlanmamda.

Giyim tarzınızı bilmediğimden bir şey diyemem, ama sportif bir ayakkabı güzel duruyor(denemedim).
Genellikle klasik ve sade giyiniyorum ama okula eşofmanla gittiğimden dolayı bir ayakkabı arıyorum. En sadesi Full Force Low ve Luka 2, Luka 2'nin basketbol ayakkabısı olması biraz çekindiriyor beni, günlük kullanımda basketbol ayakkabısı sorun çıkarır mı? Yüksek ihtimalle Blazer Low almayacağım hocam, logosu normal olan bulabilirsem alırım.

Genellikle klasik ve sade giyiniyorum ama okula eşofmanla gittiğimden dolayı bir ayakkabı arıyorum. En sadesi Full Force Low ve luka 2, luka 2'nin basketbol ayakkabısı olması biraz çekindiriyor beni, günlük kullanımda basketbol ayakkabısı sorun çıkarır mı? Yüksek ihtimalle blazer Low almayacağım hocam, logosu normal olan bulabilirsem alırım.

Şahsen ben iş hayatı yaşadığım için Luka 2 almazdım ama okul zamanımda olsam Luka 2 alırdım.

Evet o da iyi ama kırmızı bazen uymayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben iş hayatı yaşadığım için Luka 2 almazdım ama okul zamanımda olsam Luka 2 alırdım.

Evet o da iyi ama kırmızı bazen uymayabilir.
Hocam günlük kullanımda Luka 2 nasıldır sizce? Konfor olarak falan, basketbol ayakkabıları rahat oluyor genelde. Full Force Low'da ise mavi renk alacağım.

Hocam günlük kullanımda luka 2 nasıldır sizce? Konfor olarak falan, basketbol ayakkabıları rahat oluyor genelde. Full Force Low'da ise mavi renk alacağım.

Bence iyi ve güzel. Hani eğer Force Low için siyah alacak olsaydınız(muhtemelen ben onu alacağım)onu alın derdim, ama luka 2 hem okul için ve rahatlık açısından daha iyi olacaktır.

2-3 Gün sonra ayakkabı satın almayı planlıyorum, günlük kullanım için kullanacağım. Siyah ve beyaz dışında çok absürt renklerde olmazsa sevinirim. Maksimum bütçem 2700-2800 TL daha üzerine çıkamam.

Beğenmiş olduğum birkaç model, sizce nasıl?;

Beğendikleriniz oldukça güzel. Ben 2800'e Fashfed'den Nike Metcon 9 kırmızı aldım.

Not: renkler değiştiriliyor