Bence iyi ve güzel. Hani eğer Force Low için siyah alacak olsaydınız(muhtemelen ben onu alacağım)onu alın derdim, ama luka 2 hem okul için ve rahatlık açısından daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim hocam. Force Low'da siyah hoşuma gitmedi hocam. Luka 2'nin siyahi çok güzel duruyor. İkisinden birini seçeceğim.

Son düzenleme:
Hocam bugün alacağım. Aklımda birkaç Jordan ve Full Force var. Eve gidince alacağım hocam atarım modeli.

@Hans

Hocam bu ayakkabıyı aldım. Kırmızı rengi bende var bir farklı rengini daha almak istedim aşırı rahat ve konforlu bir ayakkabı tavsiye ederm. Kusura bakmayın hocam biraz geç attım. :)

Estağfurullah. Çok sade seçmişsiniz be hocam :D hayırlı olsun. Bende bunu aldım.

Estağfurullah. Çok sade seçmişsiniz be hocam :D hayırlı olsun. Bende bunu aldım.
Hocam yeni ayakkabılar çok renkli ve karmaşık geliyor, ondan dolayı sade seçtim. Günlük olarak çok basic ve casual giyiniyorum her kombinin altına gidecek bir ayakkabı olmasını istedim. :)

Bu model New Balance 530 modeline benzemiyor mu?

Hocam yeni ayakkabılar çok renkli ve karmaşık geliyor, ondan dolayı sade seçtim. Günlük olarak çok Basic ve casual giyiniyorum her kombinin altına gidecek bir ayakkabı olmasını istedim. :)

Bu model New balance 530 modeline benzemiyor mu?

Evet benziyor. Ucuz yollu 530 :D