Bütçe
28.000 TL
Hocam işte bende bu durumdan korkuyorum. YKS döneminde Mac > GAMİNG LAPTOP, bu bir gerçek benim için. Oldu da Allah korusun, PMYO ve MSÜ sağlıktan olmadı mühendislik > tıp benim için. Ve elimden çıkartmamaktan korkuyorum şahsen. Yoksa Mac konforu > tüm laptoplar falan desem abartı olmaz sanırım.

16 GB RAM + 256 SSD size yetiyor mu hocam? RAM problem yaratmaz ama SSD konusunda şüpheliyim.

500GB SSD var, yani 2TB'lık 5070 Ti'lık makinemde duruyor odamda. Hiçbir problem yaşamıyorum. Tek problem Windows uygulamalarına erişim diyebilirim.

500GB SSD var, yani 2TB'lık 5070 Ti'lık makinemde duruyor odamda. Hiçbir problem yaşamıyorum. Tek problem Windows uygulamalarına erişim diyebilirim.
Alacağım macbook m2 2022 16 gb + 256 gb ssd.

Alırken dikkat etmem gereken şeyler neler olabilir? Normalde masaüstü veya laptop alsam (windows) çok fazla şeye hakimim ama mac hiç ama hiç bilmiyorum, bundan dolayı soruyorum tamamen.

Alacağım MacBook M.2 2022 16 GB + 256 GB SSD.

Alırken dikkat etmem gereken şeyler neler olabilir? Normalde masaüstü veya laptop alsam (Windows) çok fazla şeye hakimim ama Mac hiç ama hiç bilmiyorum, bundan dolayı soruyorum tamamen.

Bunun için ayrı bir konu açın hocam, pil yüzdesi, kasadaki çizikler, ölü piksel vs, internet bağlantı hızı vs, şarj kablosu kontrolü; benchmark testi bunun için bir sürü program var çıkan sonucu yapay zekaya sorabilirsin iyi mi diye.