O zaman ekonomik düşünmene pek gerek yok konsolcuysan konsol al derim. Oyunlar optimize olduğu için PC'ye çıkan optimizesi kötü oyunları PS'ten oynarsın bunu oyun fiyatları hariç diyorum.

PS güzelde ben FPS tabanlı oyunlar oynuyorum aşırı. Hikayeli oyunlar için oynuyordum oyunları aşırı pahalı Xbox Series X alıp bütün CoD oyunlarını alıp oynayasım var.

PS güzelde ben FPS tabanlı oyunlar oynuyorum aşırı. Hikayeli oyunlar için oynuyordum oyunları aşırı pahalı Xbox Series X alıp bütün CoD oyunlarını alıp oynayasım var.
FPS oyunu için bile önce X dediğine göre konsolcusun X al ve keyfine bak. S ve PS5'i aynı anda kullanan arkadaşım Xbox'ın oyunları kenndisine daha çok hitap ettiği ve diğer tarafta oyunlar pahalı olduğu için S verip X aldı iş içinde evinde iyi bir PC var oyunları konsoldan oynuyor. Benim X ve PSI aynı anda almak istememin nedeni PS özelm oyunları. Astro bot stelar Blade Uncharted falan filan. Microsoft'un son aldığı şirketlerle X daha güzel olacak. Ha bir de ister CoD oyunlarını al ister tüm CoD oyunlarının Game Pass tarafına eklenmesini bekle.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunu için bile önce X dediğine göre konsolcusun X al ve keyfine bak. S ve PS5'i aynı anda kullanan arkadaşım Xbox'ın oyunları kenndisine daha çok hitap ettiği ve diğer tarafta oyunlar pahalı olduğu için s verip X aldı iş içinde evinde iyi bir PC var oyunları konsoldan oynuyor. Benim X ve PSI aynı anda almak istememin nedeni PS özelm oyunları. Astro bot stelar Blade Uncharted falan filan. Microsoft'un son aldığı şirketlerle X daha güzel olacak. Ha bir de ister CoD oyunlarını al ister tüm CoD oyunlarının gaempass tarafına eklenmesini bekle.

Benim en sevdiğim CoD serisidir bu zamana kadar CoD'dan başka oyun oynayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enermax PSU konusunda iyidir fakat model hakkında bir bilgim yok. PSU modeli Max Pro III 600W @Andar Han

Max Pro'nun I ve II modelleri ripple ve voltaj regulasyonu konusunda düşük bir performansa sahipti ki III'de de yine grup regülasyonu kullanılmış olmalı, çünkü 12V çıkışı düşük, herhangi bir test verisi henüz bulamadım. Birinci modelde bulk kapasitör Nippon Chemicon kullanılmıştı ama hold up süresi gayet kısaydı. DC tarafta ise daha düşük seviyede kapasitorler mevcuttu.

Max Pro III, yeni bir model olduğu için pek de bir bilgi yok, bu sebeple tavsiye hususunda kesin bir şey söyleyebilmek zor. Önceki eksiklikler biraz daha düzeltildiyse
s, sistemin ihtiyacı olan güç de göz önünde bulundurulunca idareten kullanılabilir gibi gözüküyor.

Son düzenleme: