Bütçe
28.000 TL

Deniz744

Başarılı
Maksimum bütçem 28 bin TL, bu bütçeye Netflix, YouTube ve Prime Video olan bir televizyon istiyorum.

Biraz daha koyup oled modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.

Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TVler alabilirsiniz.

Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt..

Biraz daha koyup OLED modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.

Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TV'ler alabilirsiniz.

Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt.

OLED isterse min şöyle bir şey alması lazım. Markayı pek sevmiyorum.

Biraz daha koyup OLED modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.

Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TV'ler alabilirsiniz.

Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt.

Bütçe 32 33 hatta 34'e zorlasam çıkar, 55 inç benim için okeydir ve duvara kuracağım.