Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 28.000 TL
Deniz744
Başarılı
Philips'in bir modeli hakkında konu açtım geçen, herkes alma alma falan dedi o yüzden bilemedim hocam.
- Makaleler
- 6
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Biraz daha koyup oled modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.
Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TVler alabilirsiniz.
Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt..
Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TVler alabilirsiniz.
Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt..
- Makaleler
- 6
Biraz daha koyup OLED modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.
Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TV'ler alabilirsiniz.
Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt.
OLED isterse min şöyle bir şey alması lazım. Markayı pek sevmiyorum.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Yani panel yine 60 70 bin TVlerdeki aynı panel..OLED isterse min şöyle bir şey alması lazım. Markayı pek sevmiyorum.
Ucuz oldugundan yazılım tarafı biraz sıkıntı ama sadece youtube netflix ve amazon prime için alacaksa alınır
Deniz744
Başarılı
Biraz daha koyup OLED modellere bakmanız daha iyi görüntü almanızı sağlayacaktır.
Bu bütçeden yukarı cıkamıyorsanız da istediğiniz için 28bin vermenize gerek yok daha ucuza benzer kalitede TV'ler alabilirsiniz.
Ayrıca duvara mı asılacak yerde mi duracak masada mı duvar eni boyu kaç cm ne kadar alanın var vs belirt.
Bütçe 32 33 hatta 34'e zorlasam çıkar, 55 inç benim için okeydir ve duvara kuracağım.