28.000 TL'ye 1440p ekran kartı önerisi

Bütçe
28.000 TL
Hangi modeli aldınız geçmişte? 7900 XT modeli sorunsuz. Size FG, DLSS gibi özellikler gereksiz. AMD'nin yazılımında sorun yok.

Hangi modeli aldınız geçmişte? 7900 XT modeli sorunsuz. Size fg, DLSS gibi özellikler gereksiz. AMD'nin yazılımında sorun yok.

Geçmişte RX6000 serisi kullandım ama driver beni yaşlandırdı. Anlayacanız sütten ağzım yandı bir kere. FPS testlerinde bol VRAM var ama bolda kullanım var optimizasyon sorunu diye düşünüyorum. AMD beni ikna edemiyor bir türlü.

İfadeler: 144
RX6000 serisinde bilindik bir driver sorunu mevcut zaten. 7000 serisi sorunsuz. Her iyinin kötü dönemi de oldu, o döneme denk geldiniz.

RX6000 serisinde bilindik bir driver sorunu mevcut zaten. 7000 serisi sorunsuz. Her iyinin kötü dönemi de oldu, o döneme denk geldiniz.

Doğrudur ama dediğim gibi hiç içim ısınmıyor AMD'ye. Yardımınız ve öneriniz için teşekkür ederim.

Rekabetçi oynuyorsan zaten işlemci bazlı sistem gerek sana. GPU kullanımı hiçbir türlü yükseklere çıkmaz rekabetçi ayarlarda. 6GB VRAM bile yeter öyle oyunlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…