bymfw4
Uzman
''Oynamıyorsanız'' olması gerekmiyor muydu?Hikayeli oyun oynuyorsanız NVIDIA ekran kartı almanız gereksiz olur.
Son düzenleme:
''Oynamıyorsanız'' olması gerekmiyor muydu?Hikayeli oyun oynuyorsanız NVIDIA ekran kartı almanız gereksiz olur.
Evet dalginligima gelmiş. Güncelleme sağladım, yanlışlık için özür diliyorum
CS2 oynuyorsan AMD daha iyi. Saf güç lazım tamamen.
Hangi modeli aldınız geçmişte? 7900 XT modeli sorunsuz. Size FG, DLSS gibi özellikler gereksiz. AMD'nin yazılımında sorun yok.Teşekkür ederim ama gerek geçmişte ki pişmanlık gerek de yazılım stabilitesi açısından sanırım 4070SUPEr alacağım.
Geçmişte ağzım AMD tarafında bir kez yandı öneri için teşekkür ederim ama kararım 4070SUPEr olacak.
Hangi modeli aldınız geçmişte? 7900 XT modeli sorunsuz. Size fg, DLSS gibi özellikler gereksiz. AMD'nin yazılımında sorun yok.
RX6000 serisinde bilindik bir driver sorunu mevcut zaten. 7000 serisi sorunsuz. Her iyinin kötü dönemi de oldu, o döneme denk geldiniz.Geçmişte RX6000 serisi kullandım ama driver beni yaşlandırdı. Anlayacanız sütten ağzım yandı bir kere. FPS testlerinde bol VRAM var ama bolda kullanım var optimizasyon sorunu diye düşünüyorum. AMD beni ikna edemiyor bir türlü.
RX6000 serisinde bilindik bir driver sorunu mevcut zaten. 7000 serisi sorunsuz. Her iyinin kötü dönemi de oldu, o döneme denk geldiniz.
Rekabetçi oynuyorsan zaten işlemci bazlı sistem gerek sana. GPU kullanımı hiçbir türlü yükseklere çıkmaz rekabetçi ayarlarda. 6GB VRAM bile yeter öyle oyunlar için.Geçmişte RX6000 serisi kullandım ama driver beni yaşlandırdı. Anlayacanız sütten ağzım yandı bir kere. FPS testlerinde bol VRAM var ama bolda kullanım var optimizasyon sorunu diye düşünüyorum. AMD beni ikna edemiyor bir türlü.