Blackraven
Üstün
+1k bilgisayarcı ''abiden'' kazıklanma parasını unutmayalım.![]()
+1k BIOS güncelleştirme, windows yükleme ve "test" yapma parası daha var.
+1k bilgisayarcı ''abiden'' kazıklanma parasını unutmayalım.![]()
+1k BIOS güncelleştirme, Windows yükleme ve "test" yapma parası daha var.
Arkadaşlar teşekkür ederim ama hazır sistem bakıyorum. Sebebini yukarıda belirttim.
UV yapmayı bilmiyorum ve sağlıklı bir şey mi?Bence istemiyor tek özelleştirme olarak dediğin gibi işlemci soğutucu alınabilir eğer bütçeni zorluyorsa gerek yok. İşlemci çok ısınırsa UV yaparsın biraz da olsa rahatlatır.
Aşağıdaki sistemi ASUS B650M-R ile güncelleyip almayı planlıyorum. Bütçem tam 30k olduğundan soğutma olarak bir upgrade yapamıyorum. Ancak 6 ay sonra hem işlemciyi hem de soğutucuyu upgrade edeceğim. 6 ay da olsa 8400F stok ile idare eder mi? B650M-R yapmamanın sebebi ileride tekrar SSD takacagim. Ekstra M.2 slotu mevcut.
![]()
ENIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ENIS-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RTX 4060 Ti OC ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ekstra belirtmek isterim ki kasa ve PSU iş görür mü? Cevaplar için teşekkürler.
@efebatiin'in attığını al o zaman, attığın sistem alınmaz.
En kötü benim attıklarımı al elinle montajla, çok zor değil.
Hiç beceremem dostum sebebim belli teşekkürler yine de eğer bir sistem bulamazsam Efe'nin attığın alacağım gibi. SSD'yi WD Green yapıp.
Şu sistem nasıl özelleştirmelere birlikte.