DefenderNinja

Yetkin
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba,

HP Victus laptop alınır mı?

Screenshot_2025-10-25-22-22-17-042_trendyol.com.webp

Alınmaz. Isıdan kaynaklı kasa çatlaması gibi, menteşe sorunları gibi problemleri var. Bütçe nedir?

Forumdaki kullanıcılar HP'de Hall sensör sorunundan, Lenovo LOQ'ta Anakarttan, Acer da ise Nitro 15 serisinin tasarımını kötü bulduğu için (FAN olsun, Ekran kartı Watt değerinin düşüklüğünü) Bütçeyi artırıp biraz farklı modele bakmakta ya da 2.el almakta fayda var.

@talongod, kaynak var mı? 1.5 senedir HP Victus var bende de. Bir kere ısınmayan bir cihaz.

3050 alınmaz bence. 4060 laptopumu 30-35'e satmayı düşünüyorum ben mesela. 2. el alınmalı.

@talongod, oha. Var mı kaynak? 1.5 senedir HP Victus var bende de. Bir kere ısınmayan bir cihaz. Abartmayın be.

3050 alınmaz bence. 4060 laptopumu 30-35'e satmayı düşünüyorum ben mesela. 2. el alınmalı.

Sizdeki 16 serisi cihaz diye hatırlıyorum. S0009NT modeliydi. Sorunlarından bahsettiğim için abartmış mı oluyorum?

Evet. :D 15 kullanan arkadaşım da var. Son seriyi kullanan tanıdığım da var. Hall Sensör başına gelen bir ben varım da, diğerlerini ilk kez duydum ki gayet denk gelince bakıyorum Victus sorunlarına. Bendeki model de o değil. Hatırlamıyorum şu an.