Detaylar
Kim cevapladı?2x16 fiyatı bu hocam 29 bin yapıyorRAM'leri 2x8 veya 2x16 yaparsanız uzun süre götürür.
Batur
Başarılı
Alınır o zaman sadece güç kaynağı biraz korkutuyor onu da ilerleyen zamanlarde değiştirirsiniz.
Hemen almayın belki daha iyi sistemler önerilebilir, 2. el bakarsanız yardımcı olabilirim.
Alınır o zaman sadece güç kaynağı biraz korkutuyor onu da ilerleyen zamanlarde değiştirirsiniz.
Hemen almayın belki daha iyi sistemler önerilebilir, 2. el bakarsanız yardımcı olabilirim.
2.el düşünmüyorum hocam ya mining olaylarından, temiz bakıldığından, yanlış overclocklardan çekiniyorum.
Batur
Başarılı
2.el düşünmüyorum hocam ya mining olaylarından, temiz bakıldığından, yanlış overclocklardan çekiniyorum.
Miningden korkuyorsanız ki miningli kart bu havalarda anlaşılıyor kolayca ve eğer mining serin bir ortamda yapılmışsa kullanılabilir, bu bütçe de 2. el de alıcağınız kartlarda mining bulunmuyor, maksat içiniz rahatlasın diye söylüyorum.
5060 2. el de pek yok yani bu sistemi almanız mantıklı ama yok ben 4000 serisinden daha iyi bir kart AM5 sistem kullanmak istiyorum derseniz orası ayrı ama bu attığınız sistem gayet yeterli tek sıkıntılı yanı güncel olmaması olur o da işlemciden dolayı.
@matterzi
14400f e upgrade etsem nasıl olur peki hocam ? 3 bin fark oluyorMiningden korkuyorsanız ki miningli kart bu havalarda anlaşılıyor kolayca ve eğer mining serin bir ortamda yapılmışsa kullanılabilir, bu bütçe de 2. el de alıcağınız kartlarda mining bulunmuyor, maksat içiniz rahatlasın diye söylüyorum.
5060 2. el de pek yok yani bu sistemi almanız mantıklı ama yok ben 4000 serisinden daha iyi bir kart AM5 sistem kullanmak istiyorum derseniz orası ayrı ama bu attığınız sistem gayet yeterli tek sıkıntılı yanı güncel olmaması olur o da işlemciden dolayı.
Ram 16 yapıp işlemciyi upgrade edebilirim hangisi daha mantıklı sizceMiningden korkuyorsanız ki miningli kart bu havalarda anlaşılıyor kolayca ve eğer mining serin bir ortamda yapılmışsa kullanılabilir, bu bütçe de 2. el de alıcağınız kartlarda mining bulunmuyor, maksat içiniz rahatlasın diye söylüyorum.
Batur
Başarılı
14400F e yükseltsem nasıl olur peki hocam? 3 bin fark oluyor.
RAM 16 yapıp işlemciyi upgrade edebilirim hangisi daha mantıklı sizce.
Eğer bütçeniz artarsa AM5 alın Intel alırsanız geliştirmek için fazla fiyat çıkar.
Bu sistem alınabilir güncel bir sistem tek kötü yanı RAM'ler 1x16 o da zamanla geliştirirsiniz.
Am5 ne oluyor hocamEğer bütçeniz artarsa AM5 alın Intel alırsanız geliştirmek için fazla fiyat çıkar.
Batur
Başarılı
AMD işlemcilerin soketine deniliyor 5 adet soket bulunuyor en günceli de şu an am5.
Uzun zamandır AMD Intel'den çok daha önde ve daha optimize ayrıca geleceğe yönelik isterseniz gerekli tesleri atabilirim.
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-