Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Hangi uygulama hocam?
Kayraa
Başarılı
Şu anlık 2FAs auth kullanıyorum ama değiştirebilirim, yedekleyebileceğim uygulama önerisi varsa oda olur.
- Makaleler
- 7
Ente AuthŞu anlık 2FAs auth kullanıyorum ama değiştirebilirim, yedekleyebileceğim uygulama önerisi varsa oda olur.
tag:auth-v4 · Releases · ente-io/ente
End-to-end encrypted, FOSS cloud for Photos, 2FA secrets and more! - ente-io/ente
Son düzenleme:
Kayraa
Başarılı
Nasıl yedekleyebilirim?Ente Auth
![]()
GitHub - ente-io/ente: End-to-end encrypted, FOSS cloud for Photos, 2FA secrets and more!
End-to-end encrypted, FOSS cloud for Photos, 2FA secrets and more! - ente-io/entegithub.com
- Makaleler
- 7
Uzun zamandır kullanıyorum kodları txt olarak yedekliyebiliyorum.
Kendi uygulamanızdan kodları export yapmanız lazım.
Daha sonra Ente'ye gelip import yapmanız lazım.
acerate.lobbies2
Başarılı
- Makaleler
- 1
2FAS Auth dışarı aktarma özelliğini sunuyor. Ayarlarda mevcut. Lakin dışarı aktarmak tek başına yeterli olamayabiliyor. 2FAS Auth uygulamasından içeri aktarmayı destekleyecek de başka bir 2FA uygulaması bulmanız gerekli. Yoksa dışarı aktardığınız ile kalırsınız. Pratikte bir faydası olmaz. Ben bu tür durumlarla sorun yaşamamak adına aynı anda 4 tane 2FA uygulaması kullanıyorum. Ayrıca siteden aldığım 2FA anahtarını da ayrıca saklıyorum. Ben 4 taneyi bir tık abartmış olabilirim tabii. Siz alternatifli kullanmak istiyorsanız iki tane uygulama belirleyin. Sitelerden aldığınız anahtarları da her ikisine girerek o şekilde yolunuza devam edin. Sağlıklı ve kayıp yaşayamayacağınız yol budur.Şu anlık 2FAs auth kullanıyorum ama değiştirebilirim, yedekleyebileceğim uygulama önerisi varsa oda olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-