- Makaleler
- 14
Renkleri biraz iyi olan, 27" boyutunda 165Hz monitör ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler.
@BerkayZ87
@BerkayZ87
Renk konusunda ViewSonic VX2718 monitörün yerini tutar mı?DCI-P3 oranı iyi ve 10 bit (FRC): https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag272qp.html
Evet, hemde bariz farkla. O monitör 8 bit FRC ve DCI-P3 gamutu kötü. Ondan öyle kalitesiz renk veriyor.Renk konusunda ViewSonic VX2718 monitörün yerini tutar mı?
Bütçe yazmadım çünkü emanet monitörü kıran şahıs, verdiğim modelin yerine telafi olarak belirlediğim özelliklerde ekran almak zorunda.
Kullanım amacı ne olacak peki? Oyun falan mı yoksa içerik üretimi gibi mi?Bütçe yazmadım çünkü emanet monitörü kıran şahıs, verdiğim modelin yerine telafi olarak belirlediğim özelliklerde ekran almak zorunda.
Oyun, grafik.Kullanım amacı ne olacak peki? Oyun falan mı yoksa içerik üretimi gibi mi?
Verdiğiniz modeli araştırıyorum.Evet, hemde bariz farkla. O monitör 8 bit FRC ve DCI-P3 gamutu kötü. Ondan öyle kalitesiz renk veriyor.
Kırılan ekran OLED değil. Daha iyisini aldırmaya gerek yok, bize yakışmaz.Bütçeyi bilmiyorum ama 20K'ya OLED monitör var, uygun mu?