solid
Gelişen
Merhaba. İlerleyen süreçte 4070 Super veya 5060-5070 gibi bir ekran kartı almayı planlıyorum. Ekran kartıyla birlikte monitörümü de güncelleyeceğim. 27 inç 2K ve IPS bir monitör almayı planlıyorum ancak 240 Hz mi yoksa 165 Hz mi almalıyım karar veremedim. 240 Hz in akıcılığı çok çekici geliyor ancak sistemin kaç FPS alacağını tahmin edemediğim için Hz için kararsız kaldım. Valorant, Battlefield gibi FPS oyunlarını oynamayı çok severim, ancak her türden oyunu da oynarım. Tavsiyelerinizi buna göre yapabilirseniz sevinirim. 240 Hz fikri kafama girmeden önce almayı düşündüğüm monitör şuydu: Dell G2724D Monitör
Sizce bu monitörle aynı özelliklere sahip 240Hz arasındaki monitör arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi sırf 240 Hz deneyimi için? Yaklaşık olarak bundan 4-5 bin TL daha pahalıya gelecek neredeyse.
Sizce bu monitörle aynı özelliklere sahip 240Hz arasındaki monitör arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi sırf 240 Hz deneyimi için? Yaklaşık olarak bundan 4-5 bin TL daha pahalıya gelecek neredeyse.