Oha. Bunu 6000 liraya gördüğümü hatırlıyorum. Hatta birçok yayıncı piyasadaki en ucuz 2K monitör diye video yapmıştı. 14 bin olmuş bu ne be..
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000+ TL
Philologically
Yetkin
Ben bunu aldım, çok memnunum. AOC 2K 27"
rainyigit
Gelişen
Selamlar öneri yapmış arkadaşlar eklemek istediğim şey alırken bulutlanma olup olmaması ve ışık sızması olup olmamasına özen gösterin, en iyi deneyim için aklınızda olan modellerin renk desteğine ve parlaklık değerlerine bakmanızı öneririm, kendi monitörümü önerecektim ancak fiyatı gereksiz şekilde zamlanmış. Ocak ayında 8k gibi bir fiyata almıştım yine de linkini bırakayım belki ucuza bulabilirsin, ben gayet memnunum öneririm.IPS panel olması ve 144Hz'den fazla olması önemli. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
@rainyigit, isik sizmasi uretim hatasi hocam. Bunu alirken arastiramaz, anca eline ulasinca farkina varir.
rainyigit
Gelişen
Haklısın hocam, ben de birkaç inceleme videosuna göz atması için demiştim. Genelde ışık sızması testi, bulutlanma testi, renk gamut testi yapıyorlar bazı inceleme kanalları, çoğunda görmüyorsa vs. daha güvenli olacaktır alınması.@rainyigit, isik sizmasi uretim hatasi hocam. Bunu alirken arastiramaz, anca eline ulasinca farkina varir.
- Makaleler
- 50
Bu arada kullandiginiz monitor oldukca guzel, zamaninda cok onerirdik fakat artik kara borsaya dustu. Guncel versiyonlari cikti artik.Haklısın hocam, ben de birkaç inceleme videosuna göz atması için demiştim. Genelde ışık sızması testi, bulutlanma testi, renk gamut testi yapıyorlar bazı inceleme kanalları, çoğunda görmüyorsa vs. daha güvenli olacaktır alınması.
rainyigit
Gelişen
Teşekkürler hocam, gerçekten çok araştırmıştım ben de alırken, fazlasıyla gördükten ve videoları izledikten sonra almıştım, umarım yine böyle hoşuna giden bir model bulur arkadaş. Aklındaki modelleri vs. de yollarsa biraz biz de bakabiliriz @PhenylBu arada kullandiginiz monitor oldukca guzel, zamaninda cok onerirdik fakat artik kara borsaya dustu. Guncel versiyonlari cikti artik.
MrCaykoski
Çalışkan
Bu Samsung monitörü almayı planlıyorum ama kara cuma indirimlerinde indirime girme ihtimali var mı 11.300 TL gayet iyi bir fiyat.O halde IPS şartsa attıklarımdan birisini seçebilirsin.
Bunların dışında VA panel istersen Odyssey G65B, attığım üç monitörden de daha iyi. Samsung öğrenci indirimiyle 11.300 TL'ye falan geliyor Samsung'un sitesinde.
Bunlar oyuncu monitörü olduğu için renk doğruluğu aranmaz. Hepsi rastgele dE değeriyle geliyor birkaç istisna model haricinde. Renk doğruluğu için kalibrasyon cihazı satın almak gerekir, buna gerek yok.