neomessi

Becerikli
Bütçe 9K ama en üst sınır altinda olsa iyi olur. IPS, 27 inç ve 165-180hz bir 2k monitor ariyorum. Daha once almayi düşündüğümde Dell g2724d düşündüm ama şuan piyasada yenileri var iyi değil diyorlar eskisi gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Dell iyidir aslında alınabilir. Philips evnia almasaydım eğer direkt Dell alacaktım. Popüler ve sevilen bir monitör.

Bütçe 9K ama en üst sınır altinda olsa iyi olur. IPS, 27 inç ve 165-180Hz bir 2K monitor ariyorum. Daha once almayi düşündüğümde Dell G2724D düşündüm ama şu an piyasada yenileri var iyi değil diyorlar eskisi gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

MSI G272qpf E2 modeline bakmanı öneririm. Belirttiğin monitörün biraz iyisi ve fiyat olarak uygun.

Ben ASUS XG27acs modelini kullanıyorum ve çok memnunum. 2K fiyatlarına bakıldığında ROG serisi bir monitörü 4 ay önce vatandan 10.399 TL'ye almıştım. Masaüstü yazılımı da gayet kullanışlı ve arka panele el sürmeden oradan ayarlarını yapabilirsin. Ayrıca AI özelliği var monitör de oyundan oyuna senin ayarlarını otomatik yapıyor.