Bu fiyata artık 4K OLED alınabiliyor. 2K OLED için 30 bin TL'nin üzerine çıkmak pek mantıklı gelmiyor. Samsung G6 OLED gayet alınabilir bir model; bir dönem öğrenci indirimiyle 17 bin TL'ye kadar düşmüştü. Şu an ise G5 versiyonu yaklaşık 20 bin TL civarında satılıyor.

4K çözünürlük hoşuma gitmiyor çok fazla geliyor bana. 2K ya çok alıştım benim için en verimlisi o o yüzden 2K tercihi yapmak istedim. Kendi 2K monitörümü sattım. Almışken de bu sefer OLED alayım dedim. Yukarıda bıraktığım linklerden hangisi alınabilir sizce?

Bu fiyata artık 4K OLED alınabiliyor. 2K OLED için 30 bin TL'nin üzerine çıkmak pek mantıklı gelmiyor. Samsung G6 OLED gayet alınabilir bir model; bir dönem öğrenci indirimiyle 17 bin TL'ye kadar düşmüştü. Şu an ise G5 versiyonu yaklaşık 20 bin TL civarında satılıyor.

4K çözünürlük hoşuma gitmiyor çok fazla geliyor bana. 2K ya çok alıştım benim için en verimlisi o o yüzden 2K tercihi yapmak istedim. Kendi 2K monitörümü sattım. Almışken de bu sefer OLED alayım dedim. Yukarıda bıraktığım linklerden hangisi alınabilir sizce?

Hocam bence bu seçenekler arasında en mantıklısı ASUS ROG STRIX XG27ACDNg. Samsung G6 ile aynı 3. nesil paneli kullanıyorlar ama Samsung'daki mat kaplama görüntüyü biraz perdeliyor. ASUS ise yarı parlak (semi glossy) olduğu için OLED'in o canlılığını ve netliğini çok daha iyi veriyor. Eğer odan aşırı güneş almıyorsa mat panel alıp OLED kalitesini kısıtlamana gerek yok. Diğer modeller WOLED panel, renk canlılığı açısından ben QD-OLED'i daha başarılı buluyorum.

İmzamdaki ASUS monitörü eğer fiyatını arttırmamış yer bulursanız direkt çekin çünkü çok uzun ömürlü bir monitör olacak. Tandem olması inanılmaz bir fark katmış OLED monitörlere.