SHERLOCKED 44
Üstün
Abo yiğenim bu beni aşar 1 aylık maaşım bile yetmez
Bu da tandem olduğunu iddia ediyor ama trueblack400 var.
Şöyle 30-33 civarlarına yokmudur
Bir süre daha var tandem QD-OLED için. Bütün markalar girsin piyasaya, ancak o zaman netlik kazanır bence.
Ben de geçebilirim, hatta farklılıkları fazlaysa.
321UP X24'te TB500 var. Gigabyte neden TB400 olarak nitelendirmiş anlamadım. İkisi de tandem QD-OLED.
Pcyi topladım 3 aydır fullhd monitörle idare ediyorum biraz daha beklemeye değermiÇok fazla var ama model tavsiyesi vermeyi bıraktım yaFiyatlar yüksek, bir sorun çıkarsa altında kalırım
Bence bekle, biraz daha diğer markalarda Tandem QD OLED üretimleri ile piyasa girsin, o zaman bakarsın. Alırsın sonra bu modeller çıkar, fiyatları da güzel olur, üzülürsün bence. Adamlar belirtmiş çünkü 2 kat daha az yanma riski vs. Bence bekle derim, biraz daha.
Pcyi topladım 3 aydır fullhd monitörle idare ediyorum biraz daha beklemeye değermi
Sağol yiğenim ortalama fiyatları ne olurEylül ayında satışa çıkacak MSI modelleri, diğer markalar da Eylül ayında ya da 1 ay sonra satışa çıkar. Ben olsam beklerdim 1-2 daha.
Eylül'de satışa çıkacak olanlar hangileri?Eylül ayında satışa çıkacak MSI modelleri, diğer markalar da Eylül ayında ya da 1 ay sonra satışa çıkar. Ben olsam beklerdim 1-2 daha.