Şöyle 30-33 civarlarına yokmudur

Çok fazla var ama model tavsiyesi vermeyi bıraktım ya :( Fiyatlar yüksek, bir sorun çıkarsa altında kalırım :(

Bence bekle, biraz daha diğer markalarda Tandem QD OLED üretimleri ile piyasa girsin, o zaman bakarsın. Alırsın sonra bu modeller çıkar, fiyatları da güzel olur, üzülürsün bence. Adamlar belirtmiş çünkü 2 kat daha az yanma riski vs. Bence bekle derim, biraz daha.

321UP X24'te TB500 var. Gigabyte neden TB400 olarak nitelendirmiş anlamadım. İkisi de tandem QD-OLED.

Galiba sertifikayı ya yanlış yazdılar ya da yeni sertifikayı elde edemediler henüz. Aceleci davranıp ürünü çıkardılar geri kalmamak için bence ticari bir hata.

Çok fazla var ama model tavsiyesi vermeyi bıraktım ya :( Fiyatlar yüksek, bir sorun çıkarsa altında kalırım :(

Bence bekle, biraz daha diğer markalarda Tandem QD OLED üretimleri ile piyasa girsin, o zaman bakarsın. Alırsın sonra bu modeller çıkar, fiyatları da güzel olur, üzülürsün bence. Adamlar belirtmiş çünkü 2 kat daha az yanma riski vs. Bence bekle derim, biraz daha.
Pcyi topladım 3 aydır fullhd monitörle idare ediyorum biraz daha beklemeye değermi