Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
BT yanında 2.4 dongle olmasını istiyorum; diğer türlü hands-free sorunu yaşanıyor. Kendi mikrofonu kaliteli olsun. Müzik performansı iyi olsun; mümkünse basları iletsin. Çok FPS oynayan biri değilim ama performansı yine de iyi olsa güzel olur. Bütçe biraz genişleyebilir; eğer kesin alınır diyeceğiniz bir şey varsa.

@23783 başka birisine önerdiğiniz atc mercury 1 çok güzel gözüküyor. Onun dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?

@Simon

Son düzenleme:
O kronik alınmaz. Cloud Stinger 2 öneririm. Ampligame H9 daha iyi bir seçenek ama o kablolu.

Hadi ya, çok hoşuma gitmişti oysaki. İncelemelere falan baktım ama kronik sorun tek 05 saniyeliğine falan bağlantı kesiliyor demişlerdi. H9 güzel iyi ama kablosuz istiyorum şahsen. 2.4 var mı Stinger için?

Kulaklığa dair inceleme yok doğru düzgün, genel olarak ATK çok daha güzel gözüküyor ama bilemedim.

Hadi ya, çok hoşuma gitmişti oysaki. İncelemelere falan baktım ama kronik sorun tek 05 saniyeliğine falan bağlantı kesiliyor demişlerdi. H9 güzel iyi ama kablosuz istiyorum şahsen. 2.4 var mı Stinger için?

Kulaklığa dair inceleme yok doğru düzgün, genel olarak ATK çok daha güzel gözüküyor ama bilemedim.
Malzemesi çok dandik ve çok hızlı kırılıyor. Ve kopmalar falan var mış adaptör sinyallerle çakışıyormuş baya. Az daha araştırma yaptım bütçe artarsa Logitech G435 Lightspeed artmazsa Mchose V9 Pro alabilirsin.

Malzemesi çok dandik ve çok hızlı kırılıyor. Ve kopmalar falan var mış adaptör sinyallerle çakışıyormuş bayağı. Az daha araştırma yaptım bütçe artarsa Logitech G435 lightspeed artmazsa MCHOSE V9 Pro alabilirsin.

Lightspeed güzel duruyor, bütçe artarsa alabileceğim en iyisi bumudjr? Cloud 3 Wireless nasıl bir seçim olur.

Lightspeed güzel duruyor, bütçe artarsa alabileceğim en iyisi bumudjr? Cloud 3 Wireless nasıl bir seçim olur.

O çok pahalı değil mi neredeyse bütçenizin 2 katı? Lightspeed övülen bir kulaklık bir sorun çıkması düşük ihtimal ama tabii şans işi bunlar. Gene de yorumları güzel.

O çok pahalı değil mi neredeyse bütçenizin 2 katı? Lightspeed övülen bir kulaklık bir sorun çıkması düşük ihtimal ama tabii şans işi bunlar. Gene de yorumları güzel.

Doğru bütçemi aşıyor, ancak almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum şahsen. Güncel olarak senelerdir kullandığım Soundcore Q10 var. Ses kalitesi gerçekten iyi ama hands Free modu çok sorun çıkarıyor ek olarak dönüştürücü ile kulak içi kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum falan. Bir de derisi döküldü bağlantı falan kopuyor durmadan artık.

Doğru bütçemi aşıyor, ancak almışken uzun süreli bir şey almak istiyorum şahsen. Güncel olarak senelerdir kullandığım Soundcore Q10 var. Ses kalitesi gerçekten iyi ama hands Free modu çok sorun çıkarıyor ek olarak dönüştürücü ile kulak içi kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum falan. Bir de derisi döküldü bağlantı falan kopuyor durmadan artık.
Bütçeyi o kadar aşarsanız yani 6000-6500 TL'ye Nova 5 ve Cloud III öneririm. Ama yok ben bu bütçede kalırım derseniz attıklarıma bakabilirsiniz.