Bir de ROG pelta ama o 7.000 TL falan. Gene de çok iyi kulaklıktır ama Nova 5 ve Cloud 3 öneririm 5500-6.000 TL arasında.

G435'ten vazgeçtim, mikrofon kalitesi maalesef çok kötü. Dediklerinize bakacağım. Mümkün olursa ROG pelta alırım iyi demişsiniz. Olmaz ise Nova 5 veya Cloud 3 alırım. Aklımda Nova 5 var ama.

Bir de ROG pelta ama o 7.000 TL falan. Gene de çok iyi kulaklıktır ama Nova 5 ve Cloud 3 öneririm 5500-6.000 TL arasında.

ROG pelta çok iyi duruyor, tek eksi noktası sesi dışarıya vermesi ve ses engellemenin çok olmaması sanırım. Onun dışında gerçekten mükemmel, özellikle mikrofon kalitesi. Bütçeyi çıkarabilirsem bunu alacağım.

Son düzenleme:
@23783 inanılmaz kararsız kaldım sizi de çok rahatsız ettim kusura bakmayın. ROG pelta her ne kadar çoğu yönüyle mükemmel olsa da bazı kişiler kronik sorunu olabiliyor demiş. Öte yandan Nova 5 mikrofon performansında gerçekten iyi iş çıkarmış. Mikrofonun çıkarmaktan çok kendi içine koyulması da çok hoşuma gitti. Cloud 3 Wireless modelini eliyorum çoğu kişi önermemiş. Pelta ve Nova 5 arasından hangisi alınmalı sizce?

@23783 inanılmaz kararsız kaldım sizi de çok rahatsız ettim kusura bakmayın. ROG pelta her ne kadar çoğu yönüyle mükemmel olsa da bazı kişiler kronik sorunu olabiliyor demiş. Öte yandan Nova 5 mikrofon performansında gerçekten iyi iş çıkarmış. Mikrofonun çıkarmaktan çok kendi içine koyulması da çok hoşuma gitti. Cloud 3 Wireless modelini eliyorum çoğu kişi önermemiş. Pelta ve Nova 5 arasından hangisi alınmalı sizce?

Ben görmedim Pelta'da kronik sorun olduğunu. Ama ben alsam Nova 5 alırdım. Kulağı ve kafayı öyle kavrıyor ki öyle rahatki anlatamam. Bende Pro kullanıyorum çok çok çok rahat.