Bütçe
3.000-3.500 TL

mahmutburak33

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Bugün Sahibinden'de ürün satışı yaptım ve elime bir miktar para geçti. Aylardır istediğim direksiyon seti olan V900-S var ilanlarda. Bu direksiyon seti bu fiyatlarda alınır mı? Biliyorum, herkes DFGT önerecek ama benim o kadar bütçem yok, maksimum 3.500 TL'ye kadar çıkabilirim arkadaşlar. Benim görmediğim ama sizin gördüğünüz bir ilan olursa buraya paylaşır mısınız? Oynayacağım oyunlar ETS 2 ve Forza Horizon 4. cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar, iyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün Sahibinden'de ürün satışı yaptım ve elime bir miktar para geçti. Aylardır istediğim direksiyon seti olan V900-S var ilanlarda. Bu direksiyon seti bu fiyatlarda alınır mı? Biliyorum, herkes DFGT önerecek ama benim o kadar bütçem yok, maksimum 3.500 TL'ye kadar çıkabilirim arkadaşlar. Benim görmediğim ama sizin gördüğünüz bir ilan olursa buraya paylaşır mısınız? Oynayacağım oyunlar ETS 2 ve Forza Horizon 4. cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar, iyi sosyaller.
Tavsiyem paranızı daha lazımlı bir yere kullanmanız. Aylardır istemenize değmeyecek force feedbacki dahi olmayan yaylı oyuncak statüsünde bir set. Eğer çok istiyorsanız minimum 15 bin TL bütçe ayırmanız lazım bunu altında alacağınız her oyuncaktan pardon direksiyondan zevk mevk alamazsınız.

Merhaba arkadaşlar,

Hangi şehirdesiniz?

Merhaba. 3500 bandında 900 derece olarak çok bir seçenek kalmadı maalesef. V900-S de son kalanlardan ikinci elde. Bence paranızı daha olur yerlere harcayın.

Gaziantep

Tavsiyem paranızı daha lazımlı bir yere kullanmanız. Aylardır istemenize değmeyecek Force feedbacki dahi olmayan yaylı oyuncak statüsünde bir set. Eğer çok istiyorsanız minimum 15 bin TL bütçe ayırmanız lazım bunu altında alacağınız her oyuncaktan pardon direksiyondan zevk mevk alamazsınız.

Hocam şimdi bir de şimdi şu açıdan düşünün hayatımda hiç direksiyon setine elim bile değmemiş ve klavyeden geçiyorum. Şimdi ilk kez geçen birisine Force feedbackli bir set fazla olur mu bilmem ama benim bütçeme fazla olur.

Haha. Şansımı deneyeyim dedin dimi :)

Gaziantep

Hocam şimdi bir de şimdi şu açıdan düşünün hayatımda hiç direksiyon setine elim bile değmemiş ve klavyeden geçiyorum. Şimdi ilk kez geçen birisine Force feedbackli bir set fazla olur mu bilmem ama benim bütçeme fazla olur.
Valla hocam o yaylı direksiyonla zevk alacağınızı düşünüyorsanız bir tane leğen alın onu çevirin aynı şey. Hiç bir his yok bomboş direksiyon sallamak var. O bütçeye kaliteli bir gamepad alın daha çok zevk alırsınız.

Haha. Şansımı deneyeyim dedin değil mi :)

Vallahi hocam o yaylı direksiyonla zevk alacağınızı düşünüyorsanız bir tane leğen alın onu çevirin aynı şey. Hiçbir his yok bomboş direksiyon sallamak var. O bütçeye kaliteli bir gamepad alın daha çok zevk alırsınız.

Hocam zaten Xbox 9.nesil kol var. Neyse bu kadar önermiyorsunuz madem peki sistemime bakarak neyi yükseltmemi önerirsiniz.

Haha. Şansımı deneyeyim dedin değil mi :)

Vallahi hocam o yaylı direksiyonla zevk alacağınızı düşünüyorsanız bir tane leğen alın onu çevirin aynı şey. Hiçbir his yok bomboş direksiyon sallamak var. O bütçeye kaliteli bir gamepad alın daha çok zevk alırsınız.

Hocam bir de merak ettim yani YouTube'da orada burada F/P diye gezen bu direksiyonu siz neden bu kadar yerin dibine soktunuz merak ettim. Daha önce kullandınız mı?

Neden sordunuz?

Son düzenleme:
Hocam zaten Xbox 9.nesil kol var. Neyse bu kadar önermiyorsunuz madem peki sistemime bakarak neyi yükseltmemi önerirsiniz.

Hocam bir de merak ettim yani YouTube'da orada burada F/P diye gezen bu direksiyonu siz neden bu kadar yerin dibine soktunuz merak ettim. Daha önce kullandınız mı?
O videoların çoğu Segment bilgisayarın paralı reklamları. Ona iyi diyenin aklından zoru vardır.
Daha kimse direksiyon seti nedir bilmezken 2007 de DFGT kullanıyordum. Ondan sonra G29 kullandım ve daha sonra Thrustmaster T248. Hepsinin ömrü 1 haftalıktı ama o zamanlar başka alternatif olmadığı için mecbur kullandık ama gram zevk almadım.
Mediamarkt gibi bir yerde gidin V900'e bakın sonra Antep'te varsa direct drive direksiyon seti olan hatta onu geçtim G29'u olan bir cafe varsa orada deneyin aradaki farkı anlarsınız. Rampage Çin'de en ucuz neresiyse orada ürün yaptırtan bir firma. Elinizde kalma ihtimali %1 milyon. Yazılım desteği de yok. Oyunlara tanıtmak için kendinizi yırtarsınız. Yani özet olarak zevkten çok eziyet verir size o tarz uyduruk direksiyon setleri.

DFGT'si var onu satıp bundan almak istiyor çünkü :D

O videoların çoğu segment bilgisayarın paralı reklamları. Ona iyi diyenin aklından zoru vardır.
Daha kimse direksiyon seti nedir bilmezken 2007 de DFGT kullanıyordum. Ondan sonra G29 kullandım ve daha sonra Thrustmaster t248. hepsinin ömrü 1 haftalıktı ama o zamanlar başka alternatif olmadığı için mecbur kullandık ama gram zevk almadım.
MediaMarkt gibi bir yerde gidin V900'e bakın sonra Antep'te varsa Direct Drive direksiyon seti olan hatta onu geçtim G29'u olan bir cafe varsa orada deneyin aradaki farkı anlarsınız. Rampage Çin'de en ucuz neresiyse orada ürün yaptırtan bir firma. Elinizde kalma ihtimali %1 milyon. Yazılım desteği de yok. Oyunlara tanıtmak için kendinizi yırtarsınız. Yani özet olarak zevkten çok eziyet verir size o tarz uyduruk direksiyon setleri.

DFGT'ye ne kadar sayıyor arkadaş.

O videoların çoğu segment bilgisayarın paralı reklamları. Ona iyi diyenin aklından zoru vardır.
Daha kimse direksiyon seti nedir bilmezken 2007 de DFGT kullanıyordum. Ondan sonra G29 kullandım ve daha sonra Thrustmaster t248. hepsinin ömrü 1 haftalıktı ama o zamanlar başka alternatif olmadığı için mecbur kullandık ama gram zevk almadım.
MediaMarkt gibi bir yerde gidin V900'e bakın sonra Antep'te varsa Direct Drive direksiyon seti olan hatta onu geçtim G29'u olan bir cafe varsa orada deneyin aradaki farkı anlarsınız. Rampage Çin'de en ucuz neresiyse orada ürün yaptırtan bir firma. Elinizde kalma ihtimali %1 milyon. Yazılım desteği de yok. Oyunlara tanıtmak için kendinizi yırtarsınız. Yani özet olarak zevkten çok eziyet verir size o tarz uyduruk direksiyon setleri.

DFGT'ye ne kadar sayıyor arkadaş.

Anladım hocam siz bayağı deneyimlisiniz iyki konu açmışım muhtemelen bilgisayarıma yükseltme yapacağım ilk işim 4770k ve SSD almak olacak veya arkadaş uyguna verirse DFGT 😀