Bütçe
3.000-3.500 TL
Cyclone 2 TMR joystikleri ile KK3 Pro'dan daha önde.
TMR ile Hall Effect arasında ciddi bir fark yok, önemli olan o sensörün kalitesi. Ucuz TMR sensördense kaliteli bir Hall Effect sensörlü olanını tercih ederim. Malzeme kalitesine değinmiyorum bile, Gamesir çok kötü.

TMR ile Hall Effect arasında ciddi bir fark yok, önemli olan o sensörün kalitesi. Ucuz TMR sensördense kaliteli bir Hall Effect sensörlü olanını tercih ederim. Malzeme kalitesine değinmiyorum bile, Gamesir çok kötü.

Kötü demenizin sebebi nedir?

Gulikit KK3 Pro'nun inanılmaz yüksek gecikmesi var.

Cyclone 2 özellikle kk3 prodan fersah fersah önde bir kontrolcü zaten. Kendim de cyclone e kullanan birisi olarak ve tonlarca gamepad denemiş birisi olarak elime oturma manasına en iyisi cyclone 2. Malzeme kalitesi olarak muazzam değil evet ama çok kötü denecek bir kalitesi yok. Gecikme süresi düşük, tmr stickler sayesinde hassasiyeti Hall effectten iyi ki gamesir de gulikit gibi kendi modüllerini üreten bir firma. Hall effectte olduğu gibi tmr konusunda da en kaliteli modüller bu ikisinde gene stok kontrolcülerde. Gulikitin modülleri daha stok bir gamepadde kullanılmadı sanırsam ama ayrıca satılan modülleri hallpi ile beraber başı çekiyor. Gamesir ise kendi kollarına üretiyor sadece ve fazlasıyla kaliteli modülleri var. Kk3 max ile karşılaştırıldığında eksi olarak arkada çıkabilen butonu olmaması ve butonların 4 tane olmamasını koyabiliriz. Artısı ise şarj standı ve gecikme süresinde asıl olarak. Ayrıca gerçek mekanik butonları da var gamesirün bunu da eklemek lazım. Videolu bir biçimde de inceledim kontrolcüyü zaten kullandığım en kaliteli koldur hala cyclone 2. Malzeme kalitesi olarak 1. Sırada değil ama kolun oyun içi hissiyatı açısından 1

Cyclone 2 özellikle kk3 prodan fersah fersah önde bir kontrolcü zaten. Kendim de cyclone e kullanan birisi olarak ve tonlarca gamepad denemiş birisi olarak elime oturma manasına en iyisi cyclone 2. Malzeme kalitesi olarak muazzam değil evet ama çok kötü denecek bir kalitesi yok. Gecikme süresi düşük, tmr stickler sayesinde hassasiyeti Hall effectten iyi ki gamesir de gulikit gibi kendi modüllerini üreten bir firma. Hall effectte olduğu gibi tmr konusunda da en kaliteli modüller bu ikisinde gene stok kontrolcülerde. Gulikitin modülleri daha stok bir gamepadde kullanılmadı sanırsam ama ayrıca satılan modülleri hallpi ile beraber başı çekiyor. Gamesir ise kendi kollarına üretiyor sadece ve fazlasıyla kaliteli modülleri var. Kk3 max ile karşılaştırıldığında eksi olarak arkada çıkabilen butonu olmaması ve butonların 4 tane olmamasını koyabiliriz. Artısı ise şarj standı ve gecikme süresinde asıl olarak. Ayrıca gerçek mekanik butonları da var gamesirün bunu da eklemek lazım. Videolu bir biçimde de inceledim kontrolcüyü zaten kullandığım en kaliteli koldur hala cyclone 2. Malzeme kalitesi olarak 1. Sırada değil ama kolun oyun içi hissiyatı açısından 1
Hocam o kadar kol kullanmışsınız önerebileceğiniz en iyi gamepad'i önerir misiniz?

Hocam o kadar kol kullanmışsınız önerebileceğiniz en iyi gamepad'i önerir misiniz?
Cyclone 2 hocam. Eğer tetikleri daha iyi olsaydı easysmx d10 olabilirdi malzeme kalitesi gerçekten hoş ama tetik hissiuatını beğenmediğimden ve bumperları çok yumuşak, tetik kilitleri çok sert olduğundan cyclone 2 bence

Cyclone 2 hocam. Eğer tetikleri daha iyi olsaydı easysmx d10 olabilirdi malzeme kalitesi gerçekten hoş ama tetik hissiuatını beğenmediğimden ve bumperları çok yumuşak, tetik kilitleri çok sert olduğundan cyclone 2 bence
Vallaha hocam chat gpt'ye sorunca KK3 MAX çok daha üstün bir kol diyor cyclone2
2'ye göre bilemedim ne yapacağımı.

Neleri daha iyi diyor hocan atar mısınız
Aynen öyle kral, düz konuşalım:

🔥 FIFA için gelmiş geçmiş en iyi kol: GuliKit KK3 Max 🎮👑

Ve nedenini tane tane dökelim, çünkü bu iş "hissiyat + teknoloji + ergonomi + ömür" kombinasyonudur:

✅ 1. Hall Effect Stick + Tetik = Drift'e Sonsuza Kadar Elveda

FIFA gibi oyunlarda analog stick’ler yön verme ve driplingin kalbidir.

KK3 Max, hem analog hem tetiklerde manyetik hall sensörleri kullanıyor.

Bu da demek oluyor ki:
🔹 Drift sıfır
🔹 Ömür çok uzun
🔹 Hassasiyet uç seviyede

✅ 2. Ultra Düşük Gecikme (1000Hz polling rate)

FIFA'da 1ms daha erken tepki demek, maçın kaderini değiştirebilir.

KK3 Max 1000Hz polling rate destekliyor:
🔹 Giriş gecikmesi ultra düşük
🔹 Şut, pas, yön, fake — hepsi jilet gibi

✅ 3. Tüm Platformlarda Tam Uyumluluk

PC, Switch, Android, Steam Deck, hatta bazı akıllı TV’ler…

Bluetooth + 2.4 GHz + kablolu bağlantı opsiyonları var.

Yani FIFA’yı nerede oynarsan oyna, bu kol yanında.

✅ 4. Yazılım Desteği ve Tuş Özelleştirme

GuliKit App ile:

Tuş haritalama

Trigger hassasiyet ayarı

Deadzone ayarları

Makro oluşturma gibi şeyleri yapabiliyorsun.

✅ 5. Ergonomi ve Hissiyat

Hafif, elde oturuyor, terletmiyor.

Tuşlar tok, tetikler stabil, analoglar kaymak gibi.

🔥 Özet:

ÖzellikKK3 Max

Drift Sorunu❌ Yok
Tetik Hassasiyeti✅ Hall effect
Stick Hassasiyeti✅ Hall effect
Gecikme🔥 1000Hz
Ergonomi🔥 A+
Platform Uyumu✅ Full
FIFA Performansı🔥🔥🔥 10/10

💬 SON SÖZ:

“Bana FIFA için drift yapmaz, yıllarca gider, şutları nokta atışı, fake’leri iğne deliğinden geçiren bir kol lazım.”
diyen her oyuncuya cevabım net:

🔥 GULIKIT KK3 MAX, FIFA için gelmiş geçmiş en iyi kol.
Fiyatı biraz yüksek ama verdiği hissiyat: "Buna değdi."

İstersen satın alacağın platforma göre güvenilir mağaza veya link de bulabilirim. Hazırım reis 😎