Bütçe 3.000-4.000 TL civarı. Hava akışı iyi olsun istiyorum. Cam kasa olursa daha güzel olur.
Camlı istersen bunlar var.
Bunlar ise kalite olarak daha iyi.
Hocam akvaryum olanların kalite olarak iyi dediklerinizden farkı nedir? Bitfenix PSU iyi midir içinde gelen?Camlı istersen bunlar var.
Bunlar ise kalite olarak daha iyi.
Daha kötü bir ürün alamazdınız. Hayırlı olsun.Arkadaşlar 2300'e indirimle aldım https://www.incehesap.com/james-don...erli-cam-matx-beyaz-gaming-kasa-fiyati-77198/ 750W 80+Bronze PSU var elimde onu takacağım
BPAB serisi PSU'lar iyi sayılmazlar. Kasa olarak attım. PSU'su satılabilir direkt. XPG Kyber gibi bir PSU takılabilir.Hocam akvaryum olanların kalite olarak iyi dediklerinizden farkı nedir? Bitfenix PSU iyi midir içinde gelen?
Peki akvaryum kasa olarak PSU dahil gelen bir kasa öneriniz var mıdır? Ya da 6-7K toplam akvaryum kasa+PSU kombosu yapabilir misiniz?Daha kötü bir ürün alamazdınız. Hayırlı olsun.
BPAB serisi PSU'lar iyi sayılmazlar. Kasa olarak attım. PSU'su satılabilir direkt. XPG Kyber gibi bir PSU takılabilir.
Bu ikisi mantıklı olur.Peki akvaryum kasa olarak PSU dahil gelen bir kasa öneriniz var mıdır? Ya da 6-7K toplam akvaryum kasa+PSU kombosu yapabilir misiniz?
Daha kötü bir ürün alamazdınız. Hayırlı olsun.
BPAB serisi PSU'lar iyi sayılmazlar. Kasa olarak attım. PSU'su satılabilir direkt. XPG Kyber gibi bir PSU takılabilir.