Samsung Galaxy A33'e One UI 7 Yüklenmeli Mi?

EsatKa

Üstün
Makaleler
44
Merhaba,

Samsung Galaxy A33'e One UI 7 gelmiş, güncellemeli miyim? Performans ve pil çok önemli. Bir de, bu uygulama simgelerinin kafam kadar olmasını düzeltebiliyoruz değil mi?

Pil konusunda şüpheliyim. Onun dısında sorun yaşamazsın. GoodLock veya Samsung'un kendi özelleştirmesi ile her şeyi düzenlersin.

Memberstan A33 kullanıcılarına One UI 7 güncelleyenlerden bilgi alabilirsin.

Telefonu güncelledim, ilk deneyimlerimi anlatayım:

• Performans telefon ilk açıldığında bile iyiydi, öyle bi' takılma donma yoktu. Animasyonlar sistem genelinde bayağı iyileştirilmiş ve akıcılığı arttırmış, sevdim.
  • Uygulama simgeleri falan Reels'lerde olduğu kadar büyük değil onu herhalde sonradan ayarlıyorlar.
  • Uygulama simgeleri ve kamera arayüzü falan değişmiş yine aynı şekilde güzel olmuş bence.
  • Pil performansı hakkında pek yorum yapamayacağım ancak %36'da telefon kapandı, açıldığında %31'idi, biraz kullandıktan sonra bi' 10-15 dakika içinde %27'ye düştü ve öyle kaldı.
  • Unutmazsam veya daha fazla şey deneyimlersem yarın güncelleme yaparım ama şimdilik A33'te One UI 7'nin gayet iyi çalıştığını söyleyebilirim.

Telefonu güncelledim, ilk deneyimlerimi anlatayım:

• Performans telefon ilk açıldığında bile iyiydi, öyle bi' takılma donma yoktu. Animasyonlar sistem genelinde bayağı iyileştirilmiş ve akıcılığı arttırmış, sevdim.
  • Uygulama simgeleri falan Reels'lerde olduğu kadar büyük değil onu herhalde sonradan ayarlıyorlar.
  • Uygulama simgeleri ve kamera arayüzü falan değişmiş yine aynı şekilde güzel olmuş bence.
  • Pil performansı hakkında pek yorum yapamayacağım ancak %36'da telefon kapandı, açıldığında %31'idi, biraz kullandıktan sonra bi' 10-15 dakika içinde %27'ye düştü ve öyle kaldı.
  • Unutmazsam veya daha fazla şey deneyimlersem yarın güncelleme yaparım ama şimdilik A33'te One UI 7'nin gayet iyi çalıştığını söyleyebilirim.

One UI 7 çok iyi güncelleme ama bataryayı çok tüketiyor. A33 sanırsam son güncellemesiydi umarım güvenlik güncellemeleri ile daha iyi hâle gelir.

One UI 7 çok iyi güncelleme ama bataryayı çok tüketiyor. A33 sanırsam son güncellemesiydi umarım güvenlik güncellemeleri ile daha iyi hâle gelir.

Ben de son güncellemesi olduğunu düşündüğümden dolayı 6.1’de yedek aldım hocam, gerekirse düşürürüm sürümü. One UI 6 ve 6.1’de pil performansı gayet iyiydi, bakalım 7’de nasıl olacak zaman gösterecek biraz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt