Bütçe
3000-4000 TL Arası

Alex Mason 3

Yetkin
Bütçe 3000-4000TL arası.
Şu anki kulaklığım Logitech G432.

Yeni kulaklıkta istediğim özellikler:
  • Gürültü engelleme özelliği iyi olsun. Mesela odama ailemden biri geldiğinde, mikrofona onun sesi gitmesin.
  • Ses kalitesi güzel ve dış sesi kessin.
  • 7.1 Surround ses desteği olsun.
  • Kablolu ya da 2.4GHz Wireless USB olsun.
  • Kulaklıkta oyun oynarken çatışma sesleri vs. kulaklıktan dışarı sesi ses vermesin yani biri yanımdayken kulaklık dışarı ses verip sesi duymasın.
Ve dediğim ses kalitesi güzel ve dışarıdan gelen sesi kessin. Şu anki kulaklığımdan da iyi olsun.

Bu istediğim özelliklerde ve bütçe doğrultusunda kulaklık önerebilir misiniz?

Yani istediğiniz özelliklere sahip bir kulaklığı bu bütçe dahilinde veya yüksek bütçelerde pek görmedim. Her kulaklığın kendine ait bir profili var ve sizin istediğiniz özelliklerin hepsine aynı anda sahip olması birazcık zor. Sizin bütçeniz ve istediğiniz özellikler dahilinde Wireless kulaklık bulmanız da bir hayli zor. Wireless olarak bu bütçede Barracuda X 2022 modelini önerebilirim. Hem müzik konusunda hem de oyun konusunda Barracuda X 2022 sizi üzmeyecektir.

Kablolu olarak ise Cloud 3 önerebilirim. N11 üzerinde kuponunuz mevcutsa 2.849 TL'ye denk geliyor ve bence sizi olabildiğince tatmin edecektir. Satıcı N11 olduğu için rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Eğer müzik ağırlıklı kullanacaksanız Barracuda X 2022 daha ön plana çıkıyor. Oyun için ise Cloud 3 bu bütçelerde neredeyse rakipsiz.

Yani istediğiniz özelliklere sahip bir kulaklığı bu bütçe dahilinde veya yüksek bütçelerde pek görmedim. Her kulaklığın kendine ait bir profili var ve sizin istediğiniz özelliklerin hepsine aynı anda sahip olması birazcık zor. Sizin bütçeniz ve istediğiniz özellikler dahilinde Wireless kulaklık bulmanız da bir hayli zor. Wireless olarak bu bütçede Barracuda X 2022 modelini önerebilirim. Hem müzik konusunda hem de oyun konusunda Barracuda X 2022 sizi üzmeyecektir.

Kablolu olarak ise Cloud 3 önerebilirim. N11 üzerinde kuponunuz mevcutsa 2.849 TL'ye denk geliyor ve bence sizi olabildiğince tatmin edecektir. Satıcı N11 olduğu için rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Eğer müzik ağırlıklı kullanacaksanız Barracuda X 2022 daha ön plana çıkıyor. Oyun için ise Cloud 3 bu bütçelerde neredeyse rakipsiz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Cloud 3’ü mediamarkt’a deneyeceğim ve videolarına bakacağım.

Ben de çok araştırdım ve HyperX Cloud 3 aldım, ona bayağı iyi diyorlar. Bütçeyi 4 bin TL'ye yükseltince de kayda değer bir şey göremedim, bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklık.