Bütçe
3.000-4.000 TL
Anker'in servisi olan Sanal İletisim bakiyor servisine. İyidir. Marka da iyi.
Markanin kulakligin disinda tamamen yazmasi baya rahatsiz etti ya. Bi de isim cok dandik hissiyati veriyor yalan yok sanki 3 harfli marketlerdenmis gibi. Iyi olduguna suphem yok yanlis anlasilmasin.

Bu tip olanların hepsi dayanıksız gacır gucur ses yapar. Adam yorumda da demiş zaten

Ama Anker space Onedan daha iyi ses olduğuna inanasım gelmedi bilmiyorum nereden aldınız? Bu yorumu ama?
Picky Audio incelemisti iki modeli de. Space One, klasik Anker tuning'e sahip. EarFun Wave Pro ise fiyat acisindan daha uygun f/p model. Space One'in iyi yaptigi seyler de var. Mikrofon ve malzeme kalitesi ornek.

İyi ama EarFun'un daha iyi app destegi. Fakat tasarim sana uygun degil sanirim. O zaman benim senin icin son kararim CMF Headphone Pro veya Q21i NC olur.
Ya aslinda kulaklik dizaynina pek lafim yok ama marka konumlandirmasi rahatsiz etti bence ayni fikirdeyiz ama siz ne dusunuyorsunuz?

Sahsen tasarim olarak bence CMF Headphone Pro gayet iyi. Fakat EarFun cheap design'a sahip biraz.
Teşekkürler. Sanırım Q21i NC alacağım Hepsiburada'dan. HB'nin kendisi satıyormuş zaten. Şuan tek aklıma takılan deri pedleri oldu. Arkadaşımdakinin pedleri soyulmuştu 1 yıldan az bir sürede diye hatırlıyorum. Bu durumda ne yapılabilir? Yedek ped satıyor mu Anker?

Yeşil forumdan konu paylaşmak yasak değil diye hatırlıyorum ama ne olur ne olmaz link atmayacağım. Yeşil forumdan da biri deri pedlerden muzdarip olup kulaklığı satmış.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Sanırım Q21i NC alacağım Hepsiburada'dan. HB'nin kendisi satıyormuş zaten. Şuan tek aklıma takılan deri pedleri oldu. Arkadaşımdakinin pedleri soyulmuştu 1 yıldan az bir sürede diye hatırlıyorum. Bu durumda ne yapılabilir? Yedek ped satıyor mu Anker?

Yeşil forumdan konu paylaşmak yasak değil diye hatırlıyorum ama ne olur ne olmaz link atmayacağım. Yeşil forumdan da biri deri pedlerden muzdarip olup kulaklığı satmış.
Dökülmeyen deri pad yok ki. Ortalama 1 yıl da iyi bir süre. Kullanan kişi nasıl kullandı bilmiyoruz