Bütçe
3.000-4.000 TL
O zaman sıkıntı. Yurt dışı alışverişi de kapalı olduğu için getirtmek zor olur.
CMF'nin ergonomik yapisi nasil? Kafa bandi cok saglam durmuyor. Q21i NC katlanabiliyor bir de mesela sirt cantasina koyarken CMF cok kirilir gibi geldi. Zaten kutuphaneye agzina kadar dolu cantayla gidiyorum.

@Hellmonger

Bunları Q21i NC'ye takma ihtimalim var mı?

Son düzenleme:
CMF'nin ergonomik yapisi nasil? Kafa bandi cok saglam durmuyor. Q21i NC katlanabiliyor bir de mesela sirt cantasina koyarken CMF cok kirilir gibi geldi. Zaten kutuphaneye agzina kadar dolu cantayla gidiyorum.

@Hellmonger

Bunları Q21i NC'ye takma ihtimalim var mı?
Ergonomik olarak iyi diyebilirim CMF icin. Hatta Nothing Headphone 1'den daha ustun. Esnek bir yapiya sahip. CMF'in kutusunun icinden tasima bezi de cikiyor. Pedler hakkinda cok bilgi sahibi degilim. Saticiya yazabiliyorsan yaz bence bilgi icin.

Ergonomik olarak iyi diyebilirim CMF icin. Hatta Nothing Headphone 1'den daha ustun. Esnek bir yapiya sahip. CMF'in kutusunun icinden tasima bezi de cikiyor. Pedler hakkinda cok bilgi sahibi degilim. Saticiya yazabiliyorsan yaz bence bilgi icin.
Tasima bezi herhangi bir koruma saglamaz hocam ya o sıkış tepiş çantada.

Ayri muhafaza etmen gerekir o zaman. Cantaya atilacak kadar saglam kulak ustu kulaklik yok bu butcelerde. Ancak CMF, Anker ve EarFun'dan daha saglam.
Hocam Anker katlandigi icin daha saglam oluyor bence CMF'nin sadece kulak kismi dönüyor kafa bandi cok ayrı kalıyor ondan bahsediyorum. Surekli boynumda da gezdirebilirim ama 2 kati ucret odeyip surekli boynumda gezdirmek istemem acikcasi.

Bir de CMF'nin toz engelleyici sungeri kalin mi yani rahat mi? Cunku eve kulaklik alirken bile baya ugrastim ben kulagima degdi bir kac kulaklik ve asiri rahatsiz ediyordu o sürücülerin olduğu kısım. En sonunda V2 Special Edition aldım mesela ve "kablolu" başka da bir kulaklık takamadım o rahatliktan sonra.