Bütçe
3.000-4.000 TL
Yer
İstanbul
Merhaba, ben Grows. Yıllardır CS2 oynuyorum. Manyetik klavyeye geçme zamanım geldi. Bana 3 ila 4K arası gerçekten çok iyi olduğunu bildiğiniz inceleme videosu olan ve neden iyi olduğunu bildiğiniz bir klavye önerin. Kriterim kesinlikle %75 olan klavyeler. Önermeniz F tuşları benim için önemli. He, bir de ekstra olarak Türkçe klavye olsun; yabancı kullanmak istemiyorum artık.

Wraith W75 V2 klavye (manyetik Switch / he) düşündüm arasında ki fark nedir tam olarak ve Wraith seçme sebebim muhatap bulabilmek bozulma durumunda.​

W75 kötü değil, qbz75'in alüminyum kasa avantajı var bildiğim. Ben qbz75 tercih ederdim. Wraithtten çöp bile almam şahsen. Forumu biraz araştırırsan aslında karşında muhatap bulabileceğinden pek emin olmazsın. Bir sürü şikayet, ekran görüntüsü, hatta kazanılan THH kararına itiraz ettikleri mail var fakat uğraşmayacağım şimdi onu bulmakla karar sizin. :(

W75 kötü değil, qbz75'in alüminyum kasa avantajı var bildiğim. Ben qbz75 tercih ederdim. Wraithtten çöp bile almam şahsen. Forumu biraz araştırırsan aslında karşında muhatap bulabileceğinden pek emin olmazsın. Bir sürü şikayet, ekran görüntüsü, hatta kazanılan THH kararına itiraz ettikleri mail var fakat uğraşmayacağım şimdi onu bulmakla karar sizin. :(

Wraith W1 mouse kullanıyorum aksine çok memnunum bundan önce birçok e Sport mouse kullandım onlardan bile daha iyi geldi bana ama klavye konusunda gerçekten bir arkadaşımda sorun yaşadı ama kendi markalarındaki değil onlar biliyorsun yabancı markada satıyor tam 3 defa yenisi yolladılar 3 de bozuk cıkmıştı kendi markasına önem veriyor diye biliyorum bakalım bugün veya yarın buraya yazılanlara göre bir karar vereceğim inşallah.

@Growss ürünlerine kötü demiyorum fakat politikaları kötü. Ben beğenmediğim ürünü sırf kutusunu açtığım için neden iade edemiyorum? Kanuna aykırı bir kere bu. Kutusunu açsam bile hijyen ürünü değilse 14 gün iade hakkım var. Ama tabii tekelleştikleri için insanlar başka marka bulamıyor mecbur tercih ediyor. Site de iade yok diyor geçiyor. Benim için her yönden -'de bir firma şahsen.

Karşımda muhatap bulabileceğim hatta gerçekten bir ürün alırken kötü çıksa bile arkamda duracaklarını bildiğim firma Amazondur. Şaşmam yani bundan, Amazon babadır.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi: Klavye, elektronik ürün kategorisine girer.
Eki Görüntüle 259017

@Growss ürünlerine kötü demiyorum fakat politikaları kötü. Ben beğenmediğim ürünü sırf kutusunu açtığım için neden iade edemiyorum? Kanuna aykırı bir kere bu. Kutusunu açsam bile hijyen ürünü değilse 14 gün iade hakkım var. Ama tabii tekelleştikleri için insanlar başka marka bulamıyor mecbur tercih ediyor. Site de iade yok diyor geçiyor. Benim için her yönden -'de bir firma şahsen.

Karşımda muhatap bulabileceğim hatta gerçekten bir ürün alırken kötü çıksa bile arkamda duracaklarını bildiğim firma Amazondur. Şaşmam yani bundan, Amazon babadır.
Klavye hijyen ürünü hocam :D.

1782000343458.webp

Öyle miymiş?

Tepkim böyleydi kusura bakma. :rofl:

Saçmalık senin parmağının dokunduğu şeye ben dokunmak zorunda değilim aynı kulaklık ve mouse içinde geçerli sen ürünün kutusunuda hiç açmadan yollarsan iade hakkın olur ama açıp bakarsan onun üzerinde fantezi denemediğini nereden bilecek adam :D.

Kanuna göre evet ikisi de hijyen ürünü sınıfına girmez. Siz iade etmemeye kararlıysanız sizi çok bağlamaz zaten bu durum. Muhatap konusunda foruma biraz göz gezdirin Wraith'ten çok başı ağrıyan var.

Son düzenleme: