3.000-5.000 TL bütçeye müzik dinlemek için kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
3.000-5.000 TL

mailpates

Çalışkan
İyi akşamlar dostlar. Jabra Elite 4 kullanıyordum, çok memnundum; ancak kaybettim kulaklığımı. Jabra'nın üretimi durduğu ve telefonum Samsung olduğu için Buds FE aldım ancak tam bir hayal kırıklığıydı. Özellikle tizler garipti. Kulak üstü harici her öneriye açığım. Sadece müzik dinlemek için kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sapli yapida. AirPods'dan ve Galaxy Buds3 Pro'dan daha iyi kulakta duruyor. Kulak silikonlarinin hepsini denemeni oneririm aldigin zaman. Biraz kulak yapisiyla da alakali.
Anladım hocam, iade etmeden önce Buds FE ye son bir şans vermek istiyorum sahne genişliğini arttırabilmenin bir yolu yok mu yazılımsal olarak. En büyük sıkıntısı bu.

Anladım hocam, iade etmeden önce Buds FE ye son bir şans vermek istiyorum sahne genişliğini arttırabilmenin bir yolu yokmu yazılımsal olarak. En büyük sıkıntısı bu.
EQ yapabilirsin. Midleri arttir uygulamadan. Ya da anlamiyorsan hazir olarak gelen presetlerden deneme yanilma yoluyla hosuna gideni kullan. Acikcasi ben Buds FE'yi kullandim fakat ses kalitesi beni rahatsiz etmedi.

EQ yapabilirsin. Midleri arttir uygulamadan. Ya da anlamiyorsan hazir olarak gelen presetlerden deneme yanilma yoluyla hosuna gideni kullan. Açıkçası ben Buds FE'yi kullandim fakat ses kalitesi beni rahatsiz etmedi.

Hazır presetler var sadece, o yüzden ayarlayamıyorum dilediğim gibi. Ses kalitesi konusunda tizler dışında gayet yerinde ama derinlikleri yok gibi geliyor. Teknik terimleri bilmediğimden ötürü sadece hislerimle açıklarsam 2+1 evden 1+1 daireye geçmişim gibi darlık söz konusu.

Anladim. Eger memnun degilsen iade etmelisin bence. Ses profili herkese gore degil.

Buds 3 Pro bütçesine çıkabilirim herhalde. O bütçede daha iyi önerileriniz var mı?

Anladim. Eger memnun degilsen iade etmelisin bence. Ses profili herkese gore degil.
Evet hocam, hevesle almıştım ama hüsrana uğradım hiç beklemediğim bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…