Kalite düşüşü olmaz mı hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-5.000 TL
- Makaleler
- 23
Dandik bir DAC alirsan, evet olur. Fakat FiiO JA11 gibi bir model alirsan aksine, kalite artisi olur.
Dandik bir DAC alirsan, evet olur. Fakat fiio JA11 gibi bir model alirsan aksine, kalite artisi olur.
Hocam Hepsiburada iade alır belki diye şimdiden sorayım, aynı bütçede IEM olarak ne alınabilir? Ve düz Bluetooth kulaklıklar ile farkları ne hocam IEM kulaklıkların?
- Makaleler
- 23
Simgot EM6L veya Simgot EA500LM alinabilir. Amazon'da satiliyor. Farklari ses kalitesi. ANC falan yok zaten. Duz kulaklik. Fakat gercek ses kalitesi icin IEM'ler daha mantikli.Hocam Hepsiburada iade alır belki diye şimdiden sorayım, aynı bütçede IEM olarak ne alınabilir? Ve düz Bluetooth kulaklıklar ile farkları ne hocam IEM kulaklıkların?
Günlük hayatta kullanması ne kadar rahat hocam. Metroda yolda vs.Simgot EM6L veya Simgot EA500LM alinabilir. Amazon'da satiliyor. Farklari ses kalitesi. ANC falan yok zaten. Duz kulaklik. Fakat gercek ses kalitesi icin IEM'ler daha mantikli.
- Makaleler
- 23
Kabloyla sorunun yoksa rahat aslinda. Ben sorun yasamadim.Günlük hayatta kullanması ne kadar rahat hocam. Metroda yolda vs.
Kabloyla sorunun yoksa rahat aslinda. Ben sorun yasamadim.
Hocam gaming olarak pazarlanıyor bazı IEM'ler, kulakiçi kulaklık o kadar geniş sahneye sahip olabiliyor mu? Hep garip geldi işin aslını merak ettim.
- Makaleler
- 23
Diger kulak içi kulaklıklara göre daha iyi sahne konusunda. Gaming için zaten headsetlerden daha iyiler.Hocam gaming olarak pazarlanıyor bazı IEM'ler, kulakiçi kulaklık o kadar geniş sahneye sahip olabiliyor mu? Hep garip geldi işin aslını merak ettim.