Hocam araştırdığım kadarıyla buds 3 pro ses kalitesi konusunda daha iyi deniyor. Siz bu segmentte en iyi ses kalitesini sunduğunu nerden çıkardınız onu merak ettim.Hayir. Hayatimda hic Huawei urunu kullanmadim hatta. Fakat Huawei sevdigim bir marka.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-5.000 TL
- Makaleler
- 23
Bu dedigin cok mantiksiz bu arada. 3 Pro eski surumken 4 yeni surum. Basit mantik olarak iPhone 16 Pro ile 17 Pro'yu ele alalim. 16 Pro'nun hicbir konuda ustun olma sansi yok ornegin. Cunku daha pahaliya bir urun cikarip, eski olan versiyondan daha kotu performans gosteremez. Dedigim gibi Türk kullanicilari takma bu tur incelemelerde. Duygusal davraniyorlar.Hocam araştırdığım kadarıyla buds 3 pro ses kalitesi konusunda daha iyi deniyor. Siz bu segmentte en iyi ses kalitesini sunduğunu nerden çıkardınız onu merak ettim.
Bu dedigin cok mantiksiz bu arada. 3 Pro eski surumken 4 yeni surum. Basit mantik olarak iPhone 16 Pro ile 17 Pro'yu ele alalim. 16 Pro'nun hiçbir konuda ustun olma sansi yok ornegin. Cunku daha pahaliya bir ürün çıkarıp, eski olan versiyondan daha kotu performans gosteremez. Dedigim gibi Türk kullanicilari takma bu tur incelemelerde. Duygusal davraniyorlar.
Yok hocam Samsung Buds 3 Pro'yu demek istedim.
- Makaleler
- 23
Yanlis anlasilma olmus o halde benden kaynakli. Galaxy Buds3 Pro, Nothing Ear'dan ornek vermem gerekirse, Buds3 Pro daha kotu ses kalitesine sahip ve premium segmentte hayatimda denedigim en konforsuz kulakliklardan. Belki kulak yapimdan kaynaklidir dedim fakat Reddit'de benim gibi bu durumu yasayan insanlar gordum. Ses kalitesine gelecek olursam; 2. Nesil AirPods Pro'lardan ve Nothing Ear'dan daha basarisiz. Samsung'un ses karakteri genellikle tizleri keskin. Eq sart. Huawei'de boyle bir sorun gormedim.
Yanlış anlasilma olmus o halde benden kaynakli. Galaxy Buds3 Pro, nothing Ear'dan ornek vermem gerekirse, Buds3 Pro daha kotu ses kalitesine sahip ve premium segmentte hayatimda denedigim en konforsuz kulakliklardan. Belki kulak yapimdan kaynaklidir dedim fakat Reddit'de benim gibi bu durumu yasayan insanlar gordum. Ses kalitesine gelecek olursam; 2. nesil AirPods Pro'lardan ve nothing Ear'dan daha basarisiz. Samsung'un ses karakteri genellikle tizleri keskin. EQ sart. Huawei'de boyle bir sorun gormedim.
Burada ve baktığım sayısız Reddit yorumunda en zayıf yanı ses kalitesi deniyor genelde. Nothing earı tercih edenler gördüm ses kalitesinde. Bilmiyorum belki bassları daha kuvvetli olduğu içindir. Gelince göreceğim artık.
- Makaleler
- 23
Burada ve baktığım sayısız Reddit yorumunda en zayıf yanı ses kalitesi deniyor genelde. Nothing earı tercih edenler gördüm ses kalitesinde. Bilmiyorum belki bassları daha kuvvetli olduğu içindir. Gelince göreceğim artık.
Ses kalitesinden cok en zayif yani ANC bence fiyatina gore. Nothing Ear'da sorun yasayanlar daha cok. Sana en onemli seyi soyleyeyim kulakliklar hakkinda. 1. Kulak ici kablosuz kulakliklar mobil cihazlardir. Onlara fazla anlam yuklemeye gerek yok. 2. Sadece kendi kulaklarina guven ses kalitesi konusunda. 3. LDAC kullan kulakligi kullanirken. 4. Amazon ve Hepsiburada'dan siparis verdiysen eger ve begenmezsen iade et en kisa zamanda. Ozellikle Amazon'un iade politikasi Türkiye'de diger firmalarin ustunde. Bunlar ek bilgi olsun. Buds3 Pro, AirPods ozentisi bir kulaklik. Nothing ise EQ yapmadigin surece bass canavarlari.
Ses kalitesinden cok en zayif yani ANC bence fiyatina gore. Nothing Ear'da sorun yasayanlar daha cok. Sana en onemli seyi soyleyeyim kulakliklar hakkinda. 1. kulak ici kablosuz kulakliklar mobil cihazlardir. Onlara fazla anlam yuklemeye gerek yok. 2. sadece kendi kulaklarina guven ses kalitesi konusunda. 3. LDAC kullan kulakligi kullanirken. 4. Amazon ve Hepsiburada'dan sipariş verdiysen eger ve begenmezsen iade et en kisa zamanda. Ozellikle Amazon'un iade politikasi Türkiye'de diger firmalarin ustunde. Bunlar ek bilgi olsun. Buds3 Pro, AirPods ozentisi bir kulaklık. Nothing ise EQ yapmadigin surece bass canavarlari.
Yani hocam normalde maksimum bütçem 3000 falandı anlık kararla 7000 olduğu için, o fiyat bandının en iyisini istiyor insan doğal olarak. Buds FE gibi bir hayal kırıklığından sonra dikkatli olmak istiyorum şahsen. Samsung fanı değilim ama Samsung cihazlara neredeyse hep Samsung kulaklık önerildiği için biraz o tarafa kaymış oldum istemsizce. Hepsiburada'dan aldım ve satıcı Hepsiburada, Amazon'da olduğunu görmemişim. Keşke Amazon'dan alsaydım diyorum ama kargoya verilmiş artık yapacak bir şey yok. Buds FE'yi Allah'tan Amazon'dan aldım, başka bir yerden alsam uğraşır dururdum.
- Makaleler
- 23
Sorun olmaz. Hepsiburada'da iyidir. Geldigi zaman ilk izlenimlerini yazmayi unutma.Yani hocam normalde maksimum bütçem 3000 falandı anlık kararla 7000 olduğu için, o fiyat bandının en iyisini istiyor insan doğal olarak. Buds FE gibi bir hayal kırıklığından sonra dikkatli olmak istiyorum şahsen. Samsung fanı değilim ama Samsung cihazlara neredeyse hep Samsung kulaklık önerildiği için biraz o tarafa kaymış oldum istemsizce. Hepsiburada'dan aldım ve satıcı Hepsiburada, Amazon'da olduğunu görmemişim. Keşke Amazon'dan alsaydım diyorum ama kargoya verilmiş artık yapacak bir şey yok.
- Makaleler
- 23
Picky Audio dedigimiz adam Soundpeats fanboyu. H3'u (100 dolar fiyat etiketiyle satilan bir TWS.) En iyi ses kalitesine sahip kulaklik olarak secti. Ki bunu yapmasinin tek sebebi sponsorluktan ibaret. Picky Audio'nun listesine gore JBL Tour Pro 3, Sennheiser Momentum 4 TWS'den iyi. Boyle bir sey mumkun degil. Listesi oldukca tutarsiz. Fakat yapmis oldugu Huawei FreeBuds Pro 4 incelemesinde sponsorluk oldugunu zannetmiyorum. Gayet iyi bir sekilde kulakligin teknik ozelliklerini ve kendi deneyimlerini paylasiyor. Picky Audio'yu izliyorum fakat onun disinda Gamesky, DHRME, Aaron, This is Tech Today, Flossy Carter, LTT'nin yan kanali olan ShortCircuit'i, RonOnTech'i ve aklima gelmeyen daha fazla kanalin incelemelerini izliyorum. FreeBuds Pro 4 hakkinda bulabildigim en saglam video Picky'nin oldugu icin onu paylastim.@Simon hocam TWS kulaklık önerilerini kendi deneyimlerinize veya bir çok farklı kaynaktan yola çıkarak o bütçede en iyi kulaklığı söylemek yerine sadece Picky Audio'nun listesine göre öneri yapıyormuşsunuz gibi hissediyorum.
Yeni konular
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-