3.000-5.000 TL'ye bufferbloat sorunu yaşatmayacak router önerisi

Bütçe
3.000-5.000 TL

ggbye

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

100 Mbps fiber internet kullanıyorum. Oyunlarda ping çıkmaması için bir router ihtiyacım var. Bu konularda pek bilgim yok. Bütçem 3-5k arası. İyi bir cihaz arıyorum, basit ayarlar yapılıp kullanılacak şekilde olmasını istiyorum. Wi-Fi pek önemli değil, tek kablolu bağlantı kullanan benim.

Keenetic hopper KN-3811 / Xiaomi AX3000t / ASUS RT-AX1800U bu 3 cihaz arasında kaldım. Kullanan var mı bufferbloat sonuçları nedir ve ayarlarını bilen birileri çıkar mı?

Son düzenleme:

İfadeler: 144
Başka herhangi bir şey gerekli mi? Güç kablosu falan içinde mi? Çok yabancıyım bu cihaza. Uzun yılar götürür mü?

Güç kablosunu ayrıca alman lazım ve evet minimum 5 yıl gider bu cihaz.

Başka herhangi bir şey gerekli mi güç kablosu falan içindemi çok yabancıyım bu cihaza uzun yılar götürürmü.

Stokta var.

Yurt dışından gönderilir. Hocam ürün yurt dışı €30 geçiyor nasıl olacak bu.

Hocam 100Mbps Keenetic hopper KN-3811 / Xiaomi AX3000t / ASUS RT-AX1800U bu 3 cihaz arasında kaldım. Ayarlarını bildiğin ve önerdiğin cihaz var mı 100Mbps bana yeter 1000 uğraşmayacağım.

O zaman Xiaomi AX3000t al hocam OpenWrt kurup kullanırsın OpenWrt kurulumu çok basittir ben bugün bir arkadaşa uzaktan bağlanıp kurulumunu yaptım.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…