ggbye
Başarılı
Yok bak sakın böyşe ONT almaya kalkma ONT'ler router gibi değildir her ONT'yi alıp takıp kullanamazsın sana onların ONT'si lazım ya da ONT'yi vermeyeceksin.
ONT fiyatları ne kadar olabilir çok pahalı bir fatura çıkarmasınlar.
Yok bak sakın böyşe ONT almaya kalkma ONT'ler router gibi değildir her ONT'yi alıp takıp kullanamazsın sana onların ONT'si lazım ya da ONT'yi vermeyeceksin.
ONT fiyatları ne kadar olabilir çok pahalı bir fatura çıkarmasınlar.
@NYTMARE hocam ürün geldi. Şu an işteyim saat 17.00 gibi evde olurum. Router'i ayarlamak için saat 17.00 gibi musait olur musunuz? TurkNet geçişim tamamlandı. 1000MBPS kullanıyorum, hızım sorun çıkaracağını biliyorum, en azından deniyelim. Memnun kalmaz isem, 100Mbps düşürürüm. Direk kutuyu sizinle açmak istiyorum.
Evet sorun değil yardımcı olurum ama cihazı ayarlayabilmem için ilk önce bunu PC'ye kur ve ID ile şifreyi buraya at sonra telefonu tethering ile PC'ye bağlayıp mobil internetini PC'ye aktarman lazım sonrasında ise routerın güç kablosunun yanında bulunan WAN portundan PC'nin lan portuna bağla.
Evet sorun değil yardımcı olurum ama cihazı ayarlayabilmem için ilk önce bunu PC'ye kur ve ID ile şifreyi buraya at sonra telefonu tethering ile PC'ye bağlayıp mobil internetini PC'ye aktarman lazım sonrasında ise routerın güç kablosunun yanında bulunan WAN portundan PC'nin lan portuna bağla.
Eve geçtiğimde her şeyi yaparım. 1000MBPS sorun çıkarır mı?
Bufferbloat sorunu için bu cihaz bir işe yaramaz ama onun dışında iyi cihazdır hopper AX3000t ile aynı işlemciye sahip yani hopper AX3000 ile aynı Wi-Fi performansını alırsın.
Bufferbload kulanmak için satın aldım. 100Mbps düşürebilirim hızımı. 100Mbps sorunsuz olur mu?
Evet olur 100 Mbit'te sorun yaratmaz ama istersen onu sonra yap belki sorun çıkartmaz 1000 Mbit'te hızı yükselttiğin için bufferbloat sorunun düzelmiş olabilir.
@NYTMARE DDR4 sistem var elimde, attığınız PCI Ethernet ürününü alıp ve dediğiniz işletim sistemini kurar isem baglanıp ayarlayabilir misiniz 1000MBPS için.
Doğru diyorsunuz önce bir ayarlayın, bakalım olmadı ise 100Mbps çekeriz. Memnun kalmaz isem DDR4 sistemi router olarak kulanırım.
Geldim buradayım.@NYTMARE DDR4 sistem var elimde, attığınız PCI Ethernet ürününü alıp ve dediğiniz işletim sistemini kurar isem baglanıp ayarlayabilir misiniz 1000MBPS için.
Doğru diyorsunuz önce bir ayarlayın, bakalım olmadı ise 100Mbps çekeriz. Memnun kalmaz isem DDR4 sistemi router olarak kulanırım.
Hocam evdeyim musait misiniz?
Hocam router e güç verdim WAN portu belirtilmemiş ilk porta taktım routerin Ethernet bagladım telefonu bilgisayara bağladım Ethernet aygıtlardan devre dışı bıraktım yoksa bağlantı vermiyor modem ara yüzüne atıyor görseldeki gibi bağlanamıyorum devre dısı bırakınca acılıyor hazırım bağlanmanızı bekliyorum ID: 190 589 428 pw: 4fjmxc.
Eki Görüntüle 216611
@NYTMARE aktif misiniz hocam.