Bütçe
3.000-5.000 TL
ID şifre doğru mu hocam bağlanamıyorum program açık mı kontrol eder misin?
ID:190 589 428 PW:htgzaw
1767796528967.webp

@NYTMARE Bağlanmanızı bekliyom hocam.

ID: 190 589 428 pw: Htgzaw.
1767796528967.webp

@NYTMARE bağlanmanızı bekliyorum hocam.

Hocam internet yok kulanıı adı ve şifremi girdim ara yüze ondan sonra PC de takılan olan kabloyu söktüm siyah olan kablo bir ucu ONT cihazına bir ucunu routere taktım sarı kablo bir ucu router de bir ucu PC de internetim yok bir hatamı var baglantıda ek olarak routeri kapatıp açtım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 216614

Hocam internet yok kulanıı adı ve şifremi girdim ara yüze ondan sonra PC de takılan olan kabloyu söktüm siyah olan kablo bir ucu ONT cihazına bir ucunu routere taktım sarı kablo bir ucu router de bir ucu PC de internetim yok bir hatamı var baglantıda ek olarak routeri kapatıp açtım.

Vlad ID girmemişsindir.
Burada nasıl yapabileceğin mevcut.

Eki Görüntüle 216614

User name TurkNet olan kulanıcı adımı girdim ******[email protected] şeklinde altada şifremi girdim save bastım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 33
Routerı yeniden başlat ayarlar kendine gelsin eğer olmazsa kullanıcı adını ya da şifreni yanlış girdin demektir karakterleri kontrol et ve ONT'den çıkan kabloyu routerın güç kablosunun yanındaki porta taktığından emin ol.

Oraya takılı kulanıcı adı şifrem doğru WAN35 ama internet yok.

@NYTMARE hocam sorun nedir?

Son düzenleme:
Oraya takılı kulanıcı adı şifrem doğru WAN35 ama internet yok.

@NYTMARE hocam sorun nedir?

Hocam o PPPoE ayarını DHCP'ye çevir sonra kaydet sonra interface kısmının yanında device yazan yer var oraya gel ve add device tıkla sonra da resimdeki ayarları yapıp kaydet ve bu videodaki adımları yap.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260107-184436_Brave.webp
    Screenshot_20260107-184436_Brave.webp
    187,5 KB · Görüntüleme: 24