3.000-5.000 TL'ye kasa önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper04
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 72
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Bütçe
3.000-5.000 TL
Cam patlaması temper camın doğasında var, kullanıcı hatası sebepli gerçekleşir. Konudaki olayı da bu kasa için ilk defa görüyorum, nedense o da bana kullanıcı kaynaklı bir sorun var gibi geliyor.
Peki o kasayı almamda fiziksel olarak bir engel var mı hocam? Bileşenlerimi yazdım. Ekranı konumlandıracağım yeri yazdım, uymama, sığmama gibi durumlar olabilir mi? Lian Li mi alsam diye de düşündüm bir ara ama bilemedim şöyle taş gibi kasa olup bütçeme uyan içime tam olarak sinen bir kasa çıkmadı yahu. MSI hoşuma gitti de daha iyisi bulunur mu acaba diyorum. Kriterlerim belli, gerekirse alta takacağım 3 fanı 2ye de düşürebilirim yani yada anakartın yanındaki fanları. Tam olarak işte bunu almak istiyorum dediğim bir kasa çıkmadı yani.

Eve geçince incelerim biraz daha detaylı, sanki H9 Flow o yönden daha geniş gibi geliyor ama sayısal değerlere bakmak lazım. Mobilden bakmak yorucu

Eve geçince incelerim biraz daha detaylı, sanki H9 Flow o yönden daha geniş gibi geliyor ama sayısal değerlere bakmak lazım. Mobilden bakmak yorucu
Çok sevinirim, bu arada 3 anakartın sağında, 3 aşağıda fan olmasını isteme sebebim hem Lian Li ekranı aşağıdaki fanların olduğu yere vidalayıp ekran kartının önüne yatay olarak koyma düşüncesinden ve daha güzel, daha hoş, daha dolu dolu görünüyor diye ama alacağım kasa sağlam olursa o yönden vazgeçedebilirim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…