KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 658 Beğeniler 72 26 Aralık 2025 #11 CanPatrioTic dedi: Kalite konusunu bilemiyorum hocam. Kendi kullandığım ürünün kalitesinden ben memnunum. Alıcı yorumları varsa onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 60 derinlik yetiyor mu sizce.
CanPatrioTic dedi: Kalite konusunu bilemiyorum hocam. Kendi kullandığım ürünün kalitesinden ben memnunum. Alıcı yorumları varsa onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 60 derinlik yetiyor mu sizce.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Beğeniler 315 Yer Ankara 26 Aralık 2025 #12 Alanı nasıl kullanacağınıza bağlı değişir. Normal bir kullanıcıysanız yeterli olacaktır.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 658 Beğeniler 72 26 Aralık 2025 #13 CanPatrioTic dedi: Alanı nasıl kullanacağınıza bağlı değişir. Normal bir kullanıcıysanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal bir kullanıcıyım ama konsolda var masamda.
CanPatrioTic dedi: Alanı nasıl kullanacağınıza bağlı değişir. Normal bir kullanıcıysanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal bir kullanıcıyım ama konsolda var masamda.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Beğeniler 315 Yer Ankara 26 Aralık 2025 #14 rauay dedi: Normal bir kullanıcıyım ama konsolda var masamda. Genişletmek için tıkla... Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak.
rauay dedi: Normal bir kullanıcıyım ama konsolda var masamda. Genişletmek için tıkla... Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 658 Beğeniler 72 26 Aralık 2025 #15 CanPatrioTic dedi: Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak. Genişletmek için tıkla... 2 var diğeri 18'lik herhalde ama 27 de almayı düşünüyoryum PS için.
CanPatrioTic dedi: Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak. Genişletmek için tıkla... 2 var diğeri 18'lik herhalde ama 27 de almayı düşünüyoryum PS için.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Beğeniler 315 Yer Ankara 26 Aralık 2025 #16 rauay dedi: 2 var diğeri 18'lik herhalde ama 27 de almayı düşünüyoryum PS için. Genişletmek için tıkla... Karar sizin hocam. Benim konsol masaya sığmıyor. O yüzden üst tarafta rafım var, orada duruyor.
rauay dedi: 2 var diğeri 18'lik herhalde ama 27 de almayı düşünüyoryum PS için. Genişletmek için tıkla... Karar sizin hocam. Benim konsol masaya sığmıyor. O yüzden üst tarafta rafım var, orada duruyor.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 658 Beğeniler 72 31 Aralık 2025 #17 CanPatrioTic dedi: Hocam merhaba, bende 2 monitör ve 1 akvaryum kasa ile aşağıda linkini attığım masa kullanıyorum. Arpelia sitesi üzerinden satın aldığım masayı önerebilirim. Ben oldukça memnunum, inceleyip karar verebilirsiniz. Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CM Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atma şansın var mı?
CanPatrioTic dedi: Hocam merhaba, bende 2 monitör ve 1 akvaryum kasa ile aşağıda linkini attığım masa kullanıyorum. Arpelia sitesi üzerinden satın aldığım masayı önerebilirim. Ben oldukça memnunum, inceleyip karar verebilirsiniz. Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CM Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atma şansın var mı?
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Beğeniler 315 Yer Ankara 31 Aralık 2025 #18 rauay dedi: Hocam fotoğraf atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii atayım hocam.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 658 Beğeniler 72 31 Aralık 2025 #19 CanPatrioTic dedi: Tabii atayım hocam. Eki Görüntüle 214784 Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi duruyor
CanPatrioTic dedi: Tabii atayım hocam. Eki Görüntüle 214784 Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi duruyor