Kalite konusunu bilemiyorum hocam. Kendi kullandığım ürünün kalitesinden ben memnunum. Alıcı yorumları varsa onlara bakabilirsiniz.
Hocam 60 derinlik yetiyor mu sizce.
Kalite konusunu bilemiyorum hocam. Kendi kullandığım ürünün kalitesinden ben memnunum. Alıcı yorumları varsa onlara bakabilirsiniz.
Alanı nasıl kullanacağınıza bağlı değişir. Normal bir kullanıcıysanız yeterli olacaktır.
Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak.
Tek monitörünüz varsa yeterli olur diye düşünüyorum hocam. Sol tarafa konsol, ortada monitör sağ da ise kasa konumlandırıldığını varsayarsak.
Karar sizin hocam. Benim konsol masaya sığmıyor. O yüzden üst tarafta rafım var, orada duruyor.2 var diğeri 18'lik herhalde ama 27 de almayı düşünüyoryum PS için.
Hocam merhaba, bende 2 monitör ve 1 akvaryum kasa ile aşağıda linkini attığım masa kullanıyorum. Arpelia sitesi üzerinden satın aldığım masayı önerebilirim. Ben oldukça memnunum, inceleyip karar verebilirsiniz.
Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CM
Tabii atayım hocam.