Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Kronik fan sesi sorunu var kafasına göre yüksek sesle fan açıyor. Bunu bilerek alın.Biraz daha artarsa, Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold araştırabilirsin istersen.
@LuxRuffy buyrun konuda burda, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için. Video sesi az fakat videoda ki sesin 4-5 katını geldiğini düşünün, kasa içinde yankılanıyor ses.
Gece gece kafaya taktım ve sesin kaynağını buldum PSU fanı. 7 gündür problemi arıyordum PSU fanından geliyormuş. Fan çalışmaya başlayınca başta bir ses çıkarıyor video kaydına aldım işte video kaydı;
Videoda ses az çıkıyor fakat gerçekten çok fazla. Başta motor sesi gibi başlıyor sonra normal fan sesine dönüyor. Sonra fan duruyor ve daha sonra tekrar çalışmaya başlayınca baştaki sesi çıkarıyor. Bazen 5 dakika aralıkla bazen 15 dakika arayla bu ses oluyor cihaz yükte bile değil 10 tane sekme, Discord açık. Teknobiyotik'ten aldım...
Son düzenleme:
Kronik fan sesi sorunu var kafasına göre yüksek sesle fan açıyor. Bunu bilerek alın.
@LuxRuffy buyrun konuda burda, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için.
Gece gece kafaya taktım ve sesin kaynağını buldum PSU fanı. 7 gündür problemi arıyordum PSU fanından geliyormuş. Fan çalışmaya başlayınca başta bir ses çıkarıyor video kaydına aldım işte video kaydı;
Videoda ses az çıkıyor fakat gerçekten çok fazla. Başta motor sesi gibi başlıyor sonra normal fan sesine dönüyor. Sonra fan duruyor ve daha sonra tekrar çalışmaya başlayınca baştaki sesi çıkarıyor. Bazen 5 dakika aralıkla bazen 15 dakika arayla bu ses oluyor cihaz yükte bile değil 10 tane sekme, Discord açık. Teknobiyotik'ten aldım...
Ben kullanıyorum, sorunum olmadığı için kronik olduğuna katılamayacağım. Marka benim markam değil sonuçta sadece kullandığım için tavsiyede bulundum. Daha iyi tavsiyeniz varsa arkadaşa önerebilirsiniz.
PSU'nun kalitesine laf attığım yok zaten iç bileşenlerinin bayağı iyi olduğunu söylüyor Yusuf7878 hocam. Çoğu kişide var bu durum ufak araştırmayla onlarca kişide aynı sorun olduğunu görebilirsiniz. Bu sayede kronik olduğuna katılabilirsinizBen kullanıyorum, sorunum olmadığı için kronik olduğuna katılamayacağım. Marka benim markam değil sonuçta sadece kullandığım için tavsiyede bulundum. Daha iyi tavsiyeniz varsa arkadaşa önerebilirsiniz.
Kronik fan sesi sorunu var kafasına göre yüksek sesle fan açıyor. Bunu bilerek alın.
@LuxRuffy buyurun konuda burada, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için. Video sesi az fakat videoda ki sesin 4-5 katını geldiğini düşünün, kasa içinde yankılanıyor ses.
Evet bununla ilgili birkaç konu acilmis onlari gordum o yuzden bu PSU'yu almaktan vazgectim. Corsair'in bir modeli vardi 3500TL 650W Bronze sertifikali ama hangi model oldugunu hatirlamiyorum yoksa oyle bir şey mi alayim ? Undervoltlamayi dusunuyorum PSU'yu aldiktan sonra.
Ben kullanıyorum, sorunum olmadığı için kronik olduğuna katılamayacağım. Marka benim markam değil sonuçta sadece kullandığım için tavsiyede bulundum. Daha iyi tavsiyeniz varsa arkadaşa önerebilirsiniz.
Bazi kisilerde sorun var bazi kisilerde yok galiba. Işimi şansa birakmak istemiyorum butcemde cok dusuk aslinda ses cok onemli bir şey degil benim icin ama hala kararsizim.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-