Bütçe
3.000 TL

lord55

Üyecik
Toplam bütçem 3.000 TL. Az artırabilirim.

Ekran kartım ASRock Challenger RX 9060 XT 16 GB.
İşlemcim 7500F.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha artarsa, Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold araştırabilirsin istersen.
Kronik fan sesi sorunu var kafasına göre yüksek sesle fan açıyor. Bunu bilerek alın.

@LuxRuffy buyrun konuda burda, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için. Video sesi az fakat videoda ki sesin 4-5 katını geldiğini düşünün, kasa içinde yankılanıyor ses.

Son düzenleme:
Kronik fan sesi sorunu var kafasına göre yüksek sesle fan açıyor. Bunu bilerek alın.

@LuxRuffy buyrun konuda burda, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için.

Ben kullanıyorum, sorunum olmadığı için kronik olduğuna katılamayacağım. Marka benim markam değil sonuçta sadece kullandığım için tavsiyede bulundum. Daha iyi tavsiyeniz varsa arkadaşa önerebilirsiniz.

Ben kullanıyorum, sorunum olmadığı için kronik olduğuna katılamayacağım. Marka benim markam değil sonuçta sadece kullandığım için tavsiyede bulundum. Daha iyi tavsiyeniz varsa arkadaşa önerebilirsiniz.
PSU'nun kalitesine laf attığım yok zaten iç bileşenlerinin bayağı iyi olduğunu söylüyor Yusuf7878 hocam. Çoğu kişide var bu durum ufak araştırmayla onlarca kişide aynı sorun olduğunu görebilirsiniz. Bu sayede kronik olduğuna katılabilirsiniz :) Konu sahibinin bilgisi olsun diye yazdım.

@LuxRuffy buyurun konuda burada, günlerimi harcadım şu sorunu bulmak için. Video sesi az fakat videoda ki sesin 4-5 katını geldiğini düşünün, kasa içinde yankılanıyor ses.

Evet bununla ilgili birkaç konu acilmis onlari gordum o yuzden bu PSU'yu almaktan vazgectim. Corsair'in bir modeli vardi 3500TL 650W Bronze sertifikali ama hangi model oldugunu hatirlamiyorum yoksa oyle bir şey mi alayim ? Undervoltlamayi dusunuyorum PSU'yu aldiktan sonra.

Bazi kisilerde sorun var bazi kisilerde yok galiba. Işimi şansa birakmak istemiyorum butcemde cok dusuk aslinda ses cok onemli bir şey degil benim icin ama hala kararsizim.